Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

2 netwerkaarten internetten en beveligde verbinding maken.

Anoniem
Joos
2 antwoorden
  • Op de zaak staat een computer met 2 netwerkkaarten,de ene is aangesloten op planet via een router.De andere via een router op een adsl modem naar een beveiligde lijn.Als ik de beveiligde lijn gebruik via de browser schakel ik de planet netwerkkaart uit anders wordt er geen verbinding gemaakt,andersom als ik wil internetten schakel ik de andere netwerkkaart uit.Het ip adres wordt bij beide kaarten dynamisch verkregen naar de routers toe.
    Vraag is het mogelijk om de beide verbindingen tegelijk te gebruiken.De beveiligde verbinding wordt gebruikt om offerte's te maken moet er worden geswitch dan zijn die gegevens weg. Ik dacht eerst ik installeer firefox voor de ene en explorer voor de andere maar dat werkt niet althans ik zie geen optie om de netwerkkaarten toe te wijzen aan de browsers iemand een idee????
  • Wat voor een beveiligde verbinding is het en waar gaan die offertes naartoe? Als het een verbinding is naar een ander netwerk, of naar een vaststaand IP-adres, moet je de routetabel op die pc aanpassen. Zodoende kun je al het verkeer naar een bepaald netwerk of ip-adres via een bepaalde gateway sturen, terwijl al het andere verkeer via de default gateway naar buiten gaat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.