Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

FON - aanbieding C!T

Anoniem
skynetbbs
11 antwoorden
 • Sinds het vorige nummer van Compter!Totaal ben ik geinteresseerd geraakt in het fenomeen [i:124a83e0d9]FON[/i:124a83e0d9]. Nu zag ik in het nieuwe nummer dat er voor 20 euro een [i:124a83e0d9]La Fonera[/i:124a83e0d9] aanschaft kan worden. De kaart op fon.com laat zien dat er nog niet al te veel Fonero's zijn maar de aanbieding van C!T doet daar mogelijk verandering in brengen.

  Zijn er meer mensen die op het punt staan van de aanbiedig gebruik te maken? Hoe meer Fonero's er zijn hoe beter het idee tot z'n recht komt natuurlijk!
 • Het is nu al weer 20 minuten 12 April, maar je kan nog steeds geen bestelling plaatsen :cry:
  :roll: Zet die webshop eens open :roll:
 • Het was wel even flink zoeken naar het bestelformulier, maar ik heb het gevonden: In het menu bovenin op ww.computertotaal.nl: Abonnement > Lezers service > Fon wifi router.
  Twee mailtjes later is de bestelling bevestigd en mag je het bedrag overmaken. Ik ben er alleen nog niet uit waarheen. :-? (mail is onderweg)

  P.S. Ik doe ook vooral mee omdat ik het een goed initiatief vind wat ik graag ondersteun. Daarnaast is het makkelijk als je, vooral op vakantie, soms onderweg even het internet op kan.
  Zie hier alleen niet snel mensen met een laptopje aan de overkant van de weg in het gras zitten (als het bereik al zo goed is) :D
  Trouwens wel netjes dat het apparaat slechts 4 Watt gebruikt (volgens de specificaties), anders zou voor mij ook een reden zijn om niet mee te doen. Nu alleen nog even kijken hoe ik het goed kan beveiligen…
 • Ik ben al enkele jaren abonnee van Computer Totaal, dus kan HELAAS geen gebruik maken van deze aktie. (Kan Computer Totaal voor trouwe leden niet zo'n La Fonera tegen vriendenprijsje aanbieden?)
  Erg jammer want ik wil ook een Fon-punt beginnen in mijn woonplaats (ik zou dan de eerste zijn).
  Als er iemand is wel abonnee wordt, maar de gratis La Fonera niet gaat gebruiken, houd ik me aanbevolen.

  Stuur me maar een PB 'tje (Persoonlijk Berichtje) middels dit forum.

  Bedankt.

  :D
 • Ik weet niet waar je de aanbeding hebt gezien, maar voor leden is er dus ook een actie: http://www.computertotaal.nl/web/show/id=815581.
  (Inmiddels staat er een link bij naar de bestel pagina, nu nog uitzoeken waar het geld naartoe moet)

  Twee tientjes vind ik wel een vriendenprijsje (30 euro was al niet duur, maar dit maakt de beslissing nog wat makkelijker).
 • Abonnees/lezers kunnen hun Fon-router voordelig op www.computertotaal/lezersvoordeel bestellen. Om te kunnen bestellen moet je wel eerst inloggen (registratie en log-in is niet detzelfde als voor dit Forum!). Nadat je de bestelling bevestigd hebt, ontvang je na een paar dagen (het is niet anders :( )een unieke bestelcode. De router kost je dan €20,- inclusief verzendkosten. Koop je hem via de gebruikelijke weg kost hij inmiddels € 39,95 (excl. verzendkosten).
  Groet, Egbert/Computer!Totaal
 • Ik heb deze fon besteld voor de 20 euro.
  Het probleem is alleen dat ik hier enkel met Visa of Mastercard kan betalen, of via de paypal, maar daar heb je ook 1 van beide kaarten voor nodig..
  Is het niet op een of andere manier mogelijk om die 20 euro over te maken ofzo?
 • Ben er inmiddels ook achter dat de betaling via Fon loopt. Dit in tegenstelling tot het mailtje wat je van hcc!service krijgt.
  Geloof niet dat er een andere mogelijkheid is dan Paypal. Maar dacht wel dat je een Paypal account kan vullen via je bankrekening. Als je eenmaal een account hebt met saldo kun je zo betalen bij Fon.
 • Ik heb al diverse pogingen gedaan om een Fon te bestellen. Ik krijg nooit een mailtje om de bestelling definitief te maken.
  Iemand anders hetzelfde probleem?


  PS Ik gebruik een hotmail-acoount. Of heeft dat er niets mee te maken
 • Tassie, heb je nog geen promotiecode gehad van C!T?
  Als je die eenmaal moet je de rest met Fon regelen.

  Ik heb m'n Fonera sinds gisteren binnen en sta nu fonkelend groen op de FON Maps. :D
 • Nee, mijn emailbox blijft akelig leeg. Ook geen promotiecode dus.

  Bijzonder spijtig. Want dat Fon-gebeuren leek mij wel wat.

  :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.