Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

MSN sniffer op thuisnetwerk captured niet

Anoniem
occultwoman
3 antwoorden
 • Aangezien onze tiener veel op MSN zit met 'ik weet niet wie' heb ik de trial van Effetech MSN sniffer 2 op mijn computer geïnstalleerd, de router poort (3) van dochter gemirrored naar mijn poort (1) met de bedoeling eens een tijdje het geheel in de gaten te houden, pfff, :oops:

  Volgens alle F.A.Q. doe ik alles goed maar… geen enkele capture van dochter's MSN. Wanneer ik het probeer op mijn computer dan wordt er wel gecaptured dus het gaat om een netwerk probleem, denk ik.

  Wat mij WEL op viel is de melding in de onder balk: OLE initialization failed, Make sure that the OLE labraries are the correct version.

  Ben inmiddels 2 uur aan het zoeken geweest :( , o.a. met Google en Windows maar hier kom ik niet uit. Kan dit een oorzaak zijn van het niet capturen van de andere netwerk computer op poort 3 en hoe los ik dat OLE gebeuren/versie op?

  Bedankt, Harry
 • Ik zou het over een heel andere boeg gooien.

  Tieners hebben niet zo veel rechten maar ik ben wel van mening dat ze al een beetje een prive leven mogen hebben. Jij bent ook jong geweest, je hebt je moeder ook niet meteen verteld dat je bent gaan roken enzo toch?

  Door haar op deze manier te controleren geef je zo veel blijk van wantrouwen dat het de relatie tussen jou en je dochter meer schade doet dan dat het oplost. Je moet een dochter opvoeden en sterk maken tegen de buitenwereld. Kleine meisjes worden groot. Nederlanders beginnen met 15,1 jaar gemiddeld te experimenten met relaties en seks, je kunt beter haar daar op voorbereiden dan het proberen tegen te houden.

  Als je een beetje wil controleren is toezicht houden het beste, geen computer op de slaapkamer maar zet dat ding in de woonkamer. Kijk af en toe mee maar kondig dat van te voren aan. Dat is beter vind ik.
 • Bedankt voor je ongewenst advies.

  Als je geen antwoord op de vraag hebt reageer dan niet!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.