Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

NETWERKVERSTERKER

Anoniem
peterkramer
2 antwoorden
 • hoi

  Ik heb een linksys wrt54g op de derde verdieping in mijn huis.Het is verbonden met mijn hoofdcomputer.Ik heb gewoon een kabelmodem die verbonden is met de router.

  Op de tweede verdieping heb ik een laptop (signaalsterkte is wel goed wat internet betreft).
  Maar als ik op de begane grond ben,is het internet wel heel traag,dus internetten op de laptop doen we op de tweede verdieping en op de pc(hoofdcomputer) op de derde verdieping.

  Nu heeft mijn broertje ps3 gekocht.Ps3 is op de tweede verdieping,netals de laptop (geen signaalprobleem met de laptop op de tweede verdieping)

  Probleem:vandaag hadden we geprobeerd om online te gaan op de ps3….wat niet lukte.
  Ps3 kreeg wel verbinding met mijn router,maar meer dan dat gebeurt er niet.Signaalsterkte is niet sterk genoeg.Ene keer is het 40 procent…dan weer 25….dan weer 55…..en dan weer helemaal geen verbinding…..DIT BLIJFT MAAR ZO DOORGAAN!

  Ik denk nu om een signaalversterker te gaan kopen (weet niet of het echt helpt).Nieuwe antennes kopen en wisselen met de antennes van de router.
  hier de link:http://www.routershop.nl/products/draadloos-netwerk/antennes/omni/2-4-ghz/linksys-hga7t-omni-antenne-7dbi-rp-tnc.htm


  Maar eerst zou ik jullie adviezen willen horen.

  wat ik me ook af vraag is of de plek van de router wel goed is (derde verdieping) en welke richting de antennes moeten wijzen……???


  zoveel vragen in mijn hoofd,waar ik de antwoorden niet op weet.

  kunnen jullie me aub helpen?

  ik krijg er echt kater van.


  alvast bedankt.
 • de 2e verdieping lijkt me sowieso handiger…
  als je de antenne van de router eraf kan draaien kan je overwegen om losse antenne te kopen MET een draadje, zodat je die optimaal kan plaatsen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.