Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

DFS

Anoniem
Friends
3 antwoorden
 • hoop dat ik in het juiste topic zit.

  het gaat over DFS.

  het zit zo er zijn 5 vestigingen nu wil ik werken met DFS zodat documenten en data beschikbaar zijn op alle vestigingen d.m.v DFS ik vraag me af wat hiervoor precies nodig is.

  en of het ook mogelijk is als 1 vesitiging zich bevind in engeland.
  graag jullie reactie
 • Wordt wat uitgebreid om hier helemaal de werking van DFS uit te leggen, maar als je een link aanmaakt met meerdere tragets, zal de data gesynchroniseerd worden tussen de targets. Voor de rest zou ik me gewoon ff verdiepen in DFS zodat je alle ins en outs weet.
 • DFS is iets wat je niet even in 3 regels uitlegt, het is iets wat je goed moet begrijpen anders kunnen zaken heel goed misgaan. Steek is tijd in het leren van de termen en zet een testomgeving op, zodat je snapt hoe het werkt, wat de impact, etc. DFS heeft een behoorlijk impact op je omgeving en je krijgt met redelijk wat verschillende componenten te maken.

  Wees voorzichtig met het synchroniseren van data, dit wil niet altijd goed gaan. Documenten zijn niet zo'n probleem, maar een access databases word al een stuk lastiger.

  Wij passen DFS ook toe. Hierbij plaatsen wij data op de locatie waar dit het meest gebruikt word. Dit systeem lijkt in onze situatie wel goed te werken.

  Verder maakt het niet uit waar je je locaties zich bevinden, wat wel belangrijk is wat voor verbinding je tussen de locaties hebt liggen en de hoeveelheid data je wilt synchroniseren, hoe vaak, etc.

  Mocht je specifieke vragen hebben dan wil ik ze wel proberen te bantwoorden. Het inmiddels wel aardig wat ervaring met DFS opgedaan, we gebruiken het nu bijna een jaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.