Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Tele 2

Anoniem
None
6 antwoorden
  • Na het verwijderen van het wachtwoord van de router, vind de laptop de draadloze verbinding niet meer. Ook is het modem geriserd maar nog vind ie de draadloze verbinding niet. Ik had eerst een wachtwoord ingesteld , omdat de router niet beveiligd was. Maar toen kwam ik nadat ik de sleutel had in gesteld ook niet meer op het internet, vandaar verwijdering wachtwoord. Wie weet een oplossing, bedankt alvast
  • [quote:8c060e988d="terhoeve"]Na het verwijderen van het wachtwoord van de router, vind de laptop de draadloze verbinding niet meer. [/quote:8c060e988d] Om welk merk/type router gaat het? Als het draadloze deel van je router niet meer werkt, zou je kunnen checken of het bedrade deel van je router nog werkt. Zodat je dan kunt inloggen op je router, en deze opnieuw configureren voor je provider. Check daarvoor de manual van je router. En check je bij je provider de instellingen, die nodig zijn voor je router.
  • bekabelde werkt wel, maar kan geen draadloos internet niet vinden. van alles al geprobeerd , voor dat ik deze melding op het internet plaats
  • Multimedia Modem:davolink model dv2020
  • [quote:e399abbcf7="terhoeve"]van alles al geprobeerd , voor dat ik deze melding op het internet plaats[/quote:e399abbcf7] Zoals?
    [quote:e399abbcf7="terhoeve"]Multimedia Modem:davolink model dv2020[/quote:e399abbcf7] Je zou om mee te beginnen op tweakers deze Tele2 ADSL ervaringen topic kunnen checken.
  • de dv2020 zend default geen ssid uit. Log dus bedraad in op de router (gebruiker: user / pass user)
    Dan naar wireless en zet het vinkje bij broadcast ssid. Dan wireless security kies wps/psk tkip en vul een sleutel in (mag van alles zijn) Dan nog even bij authentication, zorg dat het vinkje bij "open system" staat. (staat default op shared)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.