Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Dringend - Bestanden Kwijt?

Anoniem
Mehmet
2 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Ik heb een netwerkprobleem.

  Ik heb twee computers staan die ik met elkaar heb verbonden met een ethernet cross-over kabel, en die ik met elkaar heb verbonden door een eenvoudig thuisnetwerk met dezelfde werkgroepnaam.

  Ik heb één map van computer 1 gedeeld met computer 2, en deze was zichtbaar op het netwerk. Echter, deze was geplaatst op een submap, ik heb deze vervolgens verplaatst naar een meer bovenliggende map in het netwerk. Tijdens het verplaatsen heb ik 1 computer afgesloten, waardoor het verplaatsen op de andere computer werd geannuleerd en ik tot mijn grote ontzetting erachter heb moeten komen dat mijn bestanden of enorm incompleet zijn. Alleen de bestanden die hij al gekopiëerd had heb ik nog kunnen terugvinden, en de bestanden die hij nog moest kopiëren, lijken van mijn harde schijf te zijn verdwenen.

  Zijn deze echt weg, of is er een manier om ze terug te vinden? Ik heb jullie hulp hard nodig aangezien het zeer belangrijke betanden van mij waren.

  Alvast heel erg bedankt.
 • Eerst een preek dat geen reserve kopie hebt van je "zeer belangrijke bestanden".

  [einde preek]

  Je hebt verplaatst of heb je kopieerd? In dat laatste geval zijn de bestanden op de moedercomputer (de computer met gedeelde map) er nog.
  Bestanden zijn niet zomaar weg, gebruik de windows zoekfunctie (zoek bestand en mappen) om het terug te vinden.
  Ik denk dat je ze hebt verplaatst en niet hebt gewist.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.