Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

netwerk adapter installeren / updaten

Anoniem
peterkramer
7 antwoorden
 • Hallo mensen,

  sinds kort heb ik een laptop aangeschaft ( een packard bell )
  ik heb hier opnieuw windows vista opgezet ( een schijnbaar niet legale versie) nu krijg ik mijn draadloos internet niet meer gemaakt.
  mijn router: linksys model:WRT54G. Ik had de klantenservice al gebelt,
  & die vertelde me dat mijn wlan adapter niet geupdated was
  ( RTL8187B_WLAN_ADAPTER ). bij apparaatstatus staat De stuurprogramma's voor dit apparaat zijn niet geinstalleerd (code 28 ).

  graag zou ik een oplossing voor dit probleem willen hebben zodat mijn internet het weer doet. hoop dat ik de klacht duidelijk genoeg omschreven heb, want ben niet zo handig met computers.

  bij voorbaat dank.
 • je krijgt bij pb toch gewoon een legale vista geleverd, of een mogelijkheid om die opnieuw te installeren? zo niet, dan terug naar de winkel met dat ding!
  installeer je opnieuw m.b.v. de meegeleverde software dan krijg je die adapter ook weer aan het praten; zoniet: klagen, of zelf even zoeken naar drivers op de site van pb.
 • [quote:a7c0a98e74="derkdejong"]je krijgt bij pb toch gewoon een legale vista geleverd, of een mogelijkheid om die opnieuw te installeren? zo niet, dan terug naar de winkel met dat ding!
  installeer je opnieuw m.b.v. de meegeleverde software dan krijg je die adapter ook weer aan het praten; zoniet: klagen, of zelf even zoeken naar drivers op de site van pb.[/quote:a7c0a98e74]nee ik heb met mijn EIGEN windows vista cd, gekopierde cd wel te verstaan, opnieuw vista erop gezet omdat de pc erg traag werd. nu heb ik dus niet de nieuwste netwerkdrivers ofzoiets werd mij verteld aan de telefoon. kan iemand mij dus de link geven waar ik deze kan updaten/ installeren of wat moet ik doen ? groetjes hoop op snelle en goede reacties! heb gauw weer internet nodig op mijn laptop
 • http://support.packardbell.com/nl/
 • [quote:204131672e="derkdejong"]http://support.packardbell.com/nl/[/quote:204131672e]SORRY MAAR ik begrijp het niet ? wat moet ik met deze link ? Het enige wat ik zoek is de link voor mijn netwerk adapter te updaten, groetjes
 • Zucht… je klikt op die link, je klikt daarna op support, dan het serienummer in typen, dan drivers
 • [quote:f62bb2502f="peterkramer"]Zucht… je klikt op die link, je klikt daarna op support, dan het serienummer in typen, dan drivers[/quote:f62bb2502f]heb de driver geinstaleerd op de laptop, maar helaas, vind hij nog geen netwerken, ongelooflijk word er gek van?!?! kan iemand mij helpen ?!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.