Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Afbeldingen laden niet meer op websites of heel langzaam

Anoniem
EdwinVisser
3 antwoorden
 • Hallo, K heb sinds woensdag een groot probleem. Mijn internet werkt niet meer goed, als ik naar een site ga laad hij niet goed, ik zie de titel wel in IE, maar de afbeldingen laden niet, en heel soms laad de tekst, alleen dit duurt heel lang, Kan iemand mij helpen?

  ik heb al verschillende mogelijkheden geprobeerd, ik heb de netwerk driver op nieuw geinstalleerd, ik heb de netwerkhardware opnieuw in de computer geplaatst, ik heb heel windows opnieuw geinstalleerd, maar het probleem blijft zich voordoen.

  Ik heb al gedacht dat het aan mijn router zou liggen, maar dat kan het geval ook niet zien dacht ik, want op andere computers die ook op dat netwerk zijn aangesloten hebben hebben internet!

  Wat me wel opgevallen is dat mijn geluidskaart ook moeilijk werkt, het kraakt zeer erg, misschien ligt het aan de moederbord?


  ik hoop dat ik het een beetje goed heb uitgelegt. en dat iemand me hierbij kan helpen.

 • problemen met niet laden van plaatjes duidt vaak op een overvolle cache, zowel wat de tijdelijke internetbestanden bestreft, als de algemene temp mappen.
  (hoewel je verder geen info geeft, reken ik erop dat je antivirus/antispyware ok is, je niet teveel progjes laat mee opstarten, en geen torrent/download-activiteiten tegelijkertijd doet)

  download ccleaner http://www.ccleaner.com/ en laat je pc eens even lekker opschonen.
  heb je dan nog problemene, meld die dan en geef dan ook info over je besturingssyteem en wat er allemaal meedraait op die pc.
 • [quote:8ca619c0bc="Juliann"]Hallo, K heb sinds woensdag een groot probleem. Mijn internet werkt niet meer goed, als ik naar een site ga laad hij niet goed, ik zie de titel wel in IE, maar de afbeldingen laden niet, en heel soms laad de tekst, alleen dit duurt heel lang, Kan iemand mij helpen?
  ………..
  [/quote:8ca619c0bc]Wat zijn dat voor dingen, die afbeldingen en wat moet je dan daarmee afbellen? :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.