Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Computer Kapot??

Anoniem
Peter Vooges
4 antwoorden
 • Hallo ik heb een vraagje over me computer:

  Ik heb een xp computer, die van mijn vader was(die helaas is overleden en daarom is de computer erg belangrijk voor mij)

  Als ik de computer opstart, zie je hem laden, en dan komt er wilt u de computer veilig opstarten, normaal starten en nog een paar opties, welke ik ook druk, dan gaat die weer laden, en dan start die automatisch weer op, hij blijft opnieuw opstarte, wat ik ook doe.

  Kan iemand mij misschien helpen met dit probleem??

  En desnoots als de computer niet meer te maken valt, weet iemand dan misschien of ik die foto`s van die computer er op 1 of andere manier van af kan krijgen???

  want die foto`s zijn het belangrijkst voor me.

  Alvast Bedankt,
 • Probeer eens de laatste configuratie die werkte te kiezen en kijk eens wat er dan gebeurt. :o
 • Mogelijk sprake van een blauw scherm (kan duiden op een hardware of softwar probleem). Ga dan naar veilige mode (kan door op F8 te drukken). Bij echt foute hardware (defect geheugen oid) zal de computer zelfs in veilige mode opnieuw opstarten. Het handigste is om Windows zo te configureren dat de computer bij een blauw scherm niet automatisch opstart. Microsoft vond dat niet handig, maar ja, dan valt de foutmelding minder op, en dat lijkt me helemaal niet handig.
 • Mocht hierboven genoemde oplossingen niet werken, dan kun je de foto's terughalen door de harde schijf in die pc in een andere pc te stoppen. LETOP! Als het een IDE-schijf is wel als slave configureren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.