Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Installatiesoftwatere voor Linksys WAG160N

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Onlangs heb ik een wireless router aangeschaft van Linksys WAG160N. De bijgeleverde CD-rom met software heb ik dom, dom, dom, op een andere in het laadje gestopt. Gevolg: CD_rom niet meer bruikbaar. Ondertussen heb ik de router wel aan de praat maar ik zou graag ook de overige software (LELA) gebruiken. De Linksys helpdesk kan mij niet aan een nieuwe CD-rom helpen. Is er misschien iemand die onlangs zo'n router heeft aangeschaft en beried is mij een kopie te verschaffen of een plek kan melden waar ik een ISO-bestand kan dowloaden. Bij voorbaat hartelijk dank.
 • [quote:183fd010b9="Cor van Calsteren"]Onlangs heb ik een wireless router aangeschaft van Linksys WAG160N. De bijgeleverde CD-rom met software heb ik dom, dom, dom, op een andere in het laadje gestopt. Gevolg: CD_rom niet meer bruikbaar. Ondertussen heb ik de router wel aan de praat maar ik zou graag ook de overige software (LELA) gebruiken. De Linksys helpdesk kan mij niet aan een nieuwe CD-rom helpen. Is er misschien iemand die onlangs zo'n router heeft aangeschaft en beried is mij een kopie te verschaffen of een plek kan melden waar ik een ISO-bestand kan dowloaden. Bij voorbaat hartelijk dank.[/quote:183fd010b9]

  Naar de winkel gaan van aankoop en daar het schijfje opnieuw vragen.
 • Opgelost.

  Kon LELA downloaden van http://update.linksys.com/lela/install/lela.exe
 • Ik heb net zo'n WAG160N aangekocht.
  Ging de installatie vlot, was het allemaal duidelijk uitgelegd?
  En als de installatie niet zou lukken, er zouden problemen opduiken of zo,…zou ik dan gemakkelijk weer m'n oude USB-modem kunnen aansluiten (op voorwaarde dat ik dan de drivers laat staan natuurlijk) en daarmee weer het Internet opgaan?
  (b.v. om hulp te zoeken…)
  Iemand enig idee?
 • Ja, dat kan….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.