Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Wifi verbinding, downloaden en ip adressen

Anoniem
blackhawkdesign
4 antwoorden
 • Graag zou ik wel wat hulp kunnen gebruiken bij het volgende probleem:

  Ik kan niet meer op het gratis draadloze internetverbinding uit het dorp.
  Heb wel gewoon vol bereik, en er staat zelfs verbonden, alleen er staat dan een geel driehoekje in.

  Nou heb ik een aantal keer films gedownload via dat netwerk, zouden ze mij ip adres hebben geblokkeerd? Ik heb al een ander ip adres geprobeerd maar zonder resultaat.

  Voorzover ik weet alles geprobeerd, maar er is vast een manier die dit oplost, iemand de gouden tip voor mij?
 • Vraag het eerst de beheerder van dit netwerk of hij iets veranderd heeft….. dat is zinvoller dan dat wij zomaar tips geven aan iemand die heel veel bandbreedte gebruikt voor een draadloos met een sociale functie….. :oops:
 • Het is geen internet van de buurman of zo, dus om er achter te komen is een nog grotere klus lijkt me. Het ''dorp'' is meer een stad waar in het weekend wel 100.000 mensen komen die allemaal gratis gebruik kunnen maken van dit netwerk. Er zullen dus wel mensen dit bijhouden dat alles naar behoren werkt, maar die worden vast niet blij als ik aan het downloaden ga.
  En volgens mij is mij ip adres dus al geblokeert.(zal ook mede komen dat ik de snelheid hoog had ingesteld zodat ik 4 films per uur binnen haalde)

  Ik zou graag wat meer informatie willen over dat gele driehoekje met een uitroepteken erin, om er zo achter te komen wat mijn probleem nou is.
  (Foutrapport zet ik volgende keer erbij)

  De ene keer heb ik vijf fouten als ik de probleemoplosser gebruik, en de andere keer nul.

  Ben 2 keer 2 uur bezig geweest en dan is me batterij bijna leeg en dan maakt hij ineens verbinding als ik even niks doe. Andere mensen hebben wel gewoon verbinding, zoals ik vorige maand ook gewoon had.

  Wat is mijn draadloze netwerk adaptor?, daar geeft die meestal een foutmelding van.
 • [quote:f23d9ec003="mencke"]Ben 2 keer 2 uur bezig geweest en dan is me batterij bijna leeg en dan maakt hij ineens verbinding als ik even niks doe. Andere mensen hebben wel gewoon verbinding, zoals ik vorige maand ook gewoon had.[/quote:f23d9ec003]Je hoeft dus alleen maar een verlengsnoer voor 230V mee te nemen….. :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.