Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

ADSL toch nog mogelijk?

Anoniem
Marc H
5 antwoorden
 • Hallo,


  Op het moment zit ik bij Ziggo voor TV, internet en telefoon maar ik ben al jaren niet tevreden. De beloofde snelheid wordt bij lange niet gehaald en de verbinding valt vaak weg.

  Een gegeven is dat ik het KPN-stopcontact heb weggesloopt en het gat gevuld met muurvuller toen ik hier kwam wonen (de aansluiting zat naast de lichtschakelaar midden op de muur!) en ik pieker er niet over om die te herstellen.

  Is ADSL toch nog een optie of heb je daar persé dat stopcontact voor nodig?


  Bijvoorbaat dank!
 • Dat is een probleem voor de kpn. Jij betaalt een vast bedrag voor een aansluiting. Hoe de kpn die aansluiting verzorgd, is zoals gezegd, hun zaak.
 • Is het een oud huis en was dat de aansluiting waar je verbinding het huis binnenkwam? Loopt de kabel er nog?

  Ik neem aan dat er bij KPN administratief nog steeds een ISRA punt aanwezig is. Ik zou het voorleggen aan KPN en vragen wat het precies gaat kosten.
 • Het huis is in de 80er jaren gebouwd denk ik. Ik geloof dat ik de dekkap weg heb gehaald, draden weg heb geknipt of alles naar binnen geduwd en daarna een kluit muurvuller ertegenaan. Daarna de boel gladgeschuurd om een net ondergrondje te maken voor het behang.

  OK, dus de KPN legt geen rekening bij me neer als ik een aansluiting wil? Dan zal ik eens een aardig abonnement uitzoeken. Bedankt! :)
 • Hoi

  Als u geen aansluiting heb gehad bij KPN dan moet u wel aansluitkosten betalen.

  Voorbeeld van mij zelf.

  Ik heb mijn abonnement + aansluiting opgezegd bij KPN voor een jaar of 8 geleden. Heb nog wel de aansluitkastje aan de muur zitten. Zit achter de overgordijnen bij mij (geen last van). Heb nu alles van Ziggo, en bij mij werkt alles uitstekend.

  Maar stel ik wil weer terug naar KPN toe, dan moet ik ook weer de aansluitkosten betaling voor de lijn. Om weer een signaal op het kastjes te krijgen. En dan kan ik weer een abonnement afsluiten.


  P,s

  Dus daar mag u wel eerst ff naar informeren hoe dat zit bij u.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.