Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Hardware zien binnen netwerk

Anoniem
Leo S
7 antwoorden
 • Wie weet of er een programma is om binnen een windows netwerk te kunnen zien welke hardware de andere computers bezitten zoals processor, geheugengrootte enz.

  Bij voorbaat hartelijk dank,

  Edwin

 • Op NovellNetwerken kan ZEN-works of ManageWise dat. In Novell en NT-netwerken kan de ZAC-suite van NAI dat. In NT-netwerken kan SMS dat.

  In een peer-to-peer-netwerk kan dat volgens mij niet.


 • Probeer het progje PCAnywhere!
 • Beste michielK,

  Bedankt voor je reactie op mijn probleem.
  Het progje PCAnywhere is inderdaad heel mooi. Het enige probleem is volgens mij daarmee dat je dit op alle computers moet installeren. Dat zijn er in mijn geval zo'n 25
  Ik zoek iets dat je op 1 computer moet installeren en dat je dan de informatie van de overige clients kan zien.

  Groetjes,
  Edwin

 • Bestaat niet.
  Je zult hoe dan ook iets moeten installeren op alle clients.
 • Bestaat wel, is van Intel, ik weet niet meer hoe het heet, maar daar heb ik een keer een presentatie van gezien, dat is echt een heel mooi programma. Je kunt daarmee zelfs computers op afstand mee opstarten, software installeren, een hele hardware invetarisatie mee doen enz. Eigenlijk onbeperkt.

  Maarja, niet te betalen natuurlijk, en eigenlijk werkt het alleen goed als je er een aparte server voor inricht, dus ik denk dat Onno toch een beetje gelijk heeft.
  Dat wordt installeren

 • Op 08-11-1999 22:09 schreef Disaster:
  Bestaat wel, is van Intel, ik weet niet meer hoe het heet, maar daar heb ik een keer een presentatie van gezien, dat is echt een heel mooi programma. Je kunt daarmee zelfs computers op afstand mee opstarten, software installeren, een hele hardware invetarisatie mee doen enz. Eigenlijk onbeperkt.<P>Maarja, niet te betalen natuurlijk, en eigenlijk werkt het alleen goed als je er een aparte server voor inricht, dus ik denk dat Onno toch een beetje gelijk heeft.
  Dat wordt installeren
  [Dat programma heet Intel LDCM administrator, ben ik vandaag toevallig tegengekomen op de installatie CD van mijn Asus P3B moderbord. Heb nog geen ervaring hoe het werkt, maar volgens de info perfect…..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.