Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Met client PC inloggen op netwerk, inbelverbinding starten

Anoniem
Wiwelise
2 antwoorden
 • Als ik met mijn client pc inlog op mijn netwerkje (2 pc's, W98SE)start direkt de inbelverbinding met internet op de server. Wat staat er niet goed? Tweede vraag: als ik met outlook of explorer (6.0) op internet ben geweest, kan ik dan vanaf de client ook de telefoonverbinding beeindigen??? Ik doe dat nu op de server of dmv de instelling: verbreken verbinding na … min.
 • [quote:d14f4a3af4]
  Op 23-04-2002 21:52 schreef bloemendal:
  Als ik met mijn client pc inlog op mijn netwerkje (2 pc's, W98SE)start direkt de inbelverbinding met internet op de server. Wat staat er niet goed?
  [/quote:d14f4a3af4]
  Dat kan een instelling zijn van de software waarmee je internet deelt. Dat kunnen ook instellingen zijn van software op de client die automatisch updates o.i.d. gaan zoeken op internet. Alles even nakijken dus.
  [quote:d14f4a3af4]
  Tweede vraag: als ik met outlook of explorer (6.0) op internet ben geweest, kan ik dan vanaf de client ook de telefoonverbinding beeindigen??? Ik doe dat nu op de server of dmv de instelling: verbreken verbinding na … min.
  [/quote:d14f4a3af4]
  Nee, niet standaard via Windows. Misschien zijn daar tooltjes voor, maar dan zul je moeten zoeken. Met remote control software zal het ook wel lukken, maar dat bedoel je waarschijnlijk niet.
  Groetjes, NoZtra.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.