Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

via router bestanden versturen

Anoniem
None
9 antwoorden
 • hoi

  weten jullie misschien of je via router bestanden kunt versturen naar je anderen computer? of er misschien een proggramma voor is ofzo
 • Wat meer info is handig. Is het alleen een router of praten we hier over een combinatie router/switch. Gaat het over een thuissituatie?

  Ik ga er maar vanuit dat het thuis is en een combinatie. De router zorgt voor het verdelen/routeren van het internetsignaal. Middels de switch, waar de pc's aan hangen, kun je dan inderdaad bestanden delen ed. Zoek even op het forum voor de goede instellingen.

  Zorg voor Ip nr's in dezelfde range (of IP nr's middels DHCP - deze functie zit in veel routers ingebakken), werkgroepnaam gelijk, pc naam verschillend. Bestanden / mappen / schijven delen en draaien maar.

  Suc6
  RS
 • [quote:a87df20939="wildvank"]hoi

  weten jullie misschien of je via router bestanden kunt versturen naar je anderen computer? of er misschien een proggramma voor is ofzo[/quote:a87df20939]

  Wat een handig progje hier voor is: Windows Commander, oh nee sorry dat mag niet meer, het heet tegenwoordig Total Commander.
 • ja ik heb een router/switch combinatie voor thuis. ik kan bijvoorbeeld ook lan games spelen. maar hoe moet ik nu dan precies bestanden versturen?
  en waar kan je dat proggie krijgen?
 • Gewoon een netwerkje bouwen. Dus mappen of schijven delen. Daarna kun je die andere pc's via je netwerkomgeving zien en bestanden op de schijf van een andere pc opslaan als ware het een schijf in je lokale pc.

  Suc6
  RS
 • oke bedankt het is gelukt :D
 • ik denk van wel je kunt via router bij sommige toch zoals printer en andare hard-ware maar ik ben ook haast zeker dat dan ook soft-ware
  kunt linken :D ik ben hier ook geintreseert in


  greetz
  Matthijs
 • [quote:78ce4465d6="e3gamer"]ik denk van wel je kunt via router bij sommige toch zoals printer en andare hard-ware maar ik ben ook haast zeker dat dan ook soft-ware
  kunt linken :D ik ben hier ook geintreseert in


  greetz
  Matthijs[/quote:78ce4465d6]
  Kun je dit eens vertalen in het Nederlands?
 • Nooit gehoord van een .punt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.