Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Eindelijk adsl, wat heb ik nu nodig?

Anoniem
Mehmet
9 antwoorden
 • [quote:c483e20087="Fr@ns"]
 • leeg
 • als je een usb modem koopt kan je het delen met een usb hub
 • [quote:3bdb392617="Fr@ns"]
 • [quote:b9d0d86093="LibraOne"]
  Maar zoals ik al zei heeft een vriend van mij goede ervaringen met een Draytek Vigor V2600 Modem/Router. Kijk voor meer info op www.draytek.com of informeer bij je lokale computerboer.[/quote:b9d0d86093]

 • Hoi Fr@ns,

  Ik zei lieverd omdat je met die vraag even naar de bekende weg vroeg. Think nothing of it verder.

  [quote:c5ec5ca288]Het is trouwens niet de bedoeling dat beide pc's tegelijk aan Moeten staan.[/quote:c5ec5ca288]

  Kan je dit uitleggen want dit snap ik niet? In ieder geval als je wil printen, of dit nu vanaf de pc is waar 'ie op aangesloten zit of vanaf de andere pc, de pc met de printer aangesloten moet aan staan anders krijgt 'ie niet zijn signaal. Als je dat vervelend vind dan kan je in de winkel ook wel een printerswitch en een extra printerkabel kopen. Dan heb je vanaf beide pc's een aansluiting op de switch met een paralellle kabel en de switch zit weer vast aan de printer. Kost wel centen.

  Wat betreft router. Ze worden vaak ADSL routers genoemd. Dat betekent dat ze de aansluiting Internet verzorgen, en tegelijk netwerkmogelijkheden (router/switch) geven.

  Wat betreft die aanbieding, je hebt Zonnet bekeken begrijp ik. Die 750 is dat per dag of per maand of anders? Tja ik zit dus bij Demon en heb geen datalimiet. Ze hebben wel een zogenaamde Fair Use Policy, dat betekent in gewone mensentaal dat als je echt probeert hele FTP servers met CD images probeert te downloaden je wel te horen krijgt of het effe wat minder kan. Als die limiet per maand is vind ik het niet erg veel. Als je ADSL hebt dan wordt het gebruik ook meer van Internet. Websiteje hier, mp3-tje daar. Als je dan ook nog 1 CD image probeert te downloaden zit je overigens al aan rond de 600 mb. Maar als je denkt dat nooit te doen, een beetje te mailen, niet al te vaak grote dingen te downloaden en 'normaal' te surfen dan is het misschien wel te doen. Ik zou het zelf niet redden denk ik.
 • [quote:7cc5944786="LibraOne"]Hoi Fr@ns,

  Ik zei lieverd omdat je met die vraag even naar de bekende weg vroeg. Think nothing of it verder.[/quote:7cc5944786]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.