Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor ons privacy- en cookiebeleid. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Humeurige Hub!

PaulusP
3 antwoorden
  • Ik heb een (al wat oudere) 7 poorts Hub ( 5 x coax, 2x UTP en 1x AUI)
    en hiervan zijn 4 coax poorten in gebruik.

    Deze HUB heeft de laatste weken toenemende kuren, dat wil zeggen:
    na het aanzetten blijven de leds voor "link"en '"partititon" steeds
    vaker branden, en de HUB doet het dan dus niet.
    Alles loskoppelen en weer aansluiten helpt af en toe, maar soms moet ik gewoon tot de volgende dag
    wachten of meneer weer zin heeft om mee te doen.
    Ik dacht eerst aan slechte contacten op 1 van de T-stukken of terminators.
    maar zelfs als geen enkele poort is aangesloten gaan deze ledjes soms al branden.

    Wat kan hiervoor de verklaring zijn?

    PaulusP
  • Is dat misschien een Synoptics ? zo ja dan is je voeding in de hub bezig te overlijden.
    Bij mij op het werk zijn er al een tiental naar de eeuwige jachtvelden .



    Peter
  • Het is een "No name hub" (nergens naam of zelfs Logo te vinden).
    Het is een grijs metalen doosje ( 21 x 12 x 3,5 cm).
    De BNC zitten aan de achterzijde; UTP poorten van voren.

    De voeding is een losse adapter: 9,6 Volt en 800 MA
    die wordt aangesloten aan de voorzijde.

    Zou een nieuwe adapter dan een oplossing zijn?

    PaulusP

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.