Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

lan's koppelen om te kunnen gamen

Anoniem
mafketel2478
12 antwoorden
 • ik wil met vrienden het spel c&c; generals tegen elkaar kunnen spelen, maar gewoon als iedereen thuis zit. We zijn met zijn drieen en hebben allemaal een netwerk van 3 pc's thuis. We spelen een illegale versie van c&c; dus via de ingebouwde online functie kan het niet omdat dan de codes niet geldig zijn. Er moet toch een mannier zijn om onze netwerken te koppelen en zo 1 groot netwerk te maken zodat het spel denkt dat er een lan game gespeeld word.
 • Mafketel……
  lees de faq eens
 • welke faq, die van het spel of ergens anders??
 • Deze faq :P

  [quote:2507498640="FAQ"]
  Plaats geen illegaal materiaal
  Links naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografisch materiaal en anderszins aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we uiteraard niet toestaan en worden verwijderd. Ook hier geldt dat de beheerders zich daarbij het recht voorbehouden berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Recidivisten krijgen eerst een waarschuwing en worden daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen.[/quote:2507498640]
 • Zetfouten?
 • sorry hoor volgende keer zal ik het anders formuleren :-?
 • Volgens mij is het enige echte probleem de codes die niet werken. Ik heb thuis een gekochte CCGenerals en dat werkt namelijk wel via de onlinefunctie, speel regelmatig met enkele collega's via de CC-server gedrien tegen elkaar of samen tegen enkele anderen. Je zou natuurlijk bovenal als je zo een spel wilt spelen de mensen die het gemaakt hebben en ook gewoon vrouw, kinderen, hypotheek en zo moeten onderhouden, steunen en eerlijk behandelen door het spel gewoon te kopen. Verlost je van alle problemen!

  Desalniettemin: Is het niet mogelijk dit via een VPN op te lossen?

  groetjes Ed
 • VPN zal denk ik niet werken aangezien je een internetverbinding hebt en er dus verbinding gemaakt kan worden met de CC-server die meteen de serial zal testen.

  Idd gewoon kopen die game. De mensen die het maken moeten er ook hun geld mee verdienen. En als je het een goed spel vind mag je de makers best hun loon gunnen.
 • Nee wat ik bedoel is via VPN een 'lokaal netwerk' bouwen verbonden via het internet, en dan CC niet ONLINE spelen maar in LAN-modus. Zou ik echt in moeten duiken of het werkt of werkend te krijgen is, maar zo uit de duim zuigend komt het me niet onmogelijk voor.

  groetjes Edmond
 • [quote:fd9740fca7="Edmond Varwijk"]Nee wat ik bedoel is via VPN een 'lokaal netwerk' bouwen verbonden via het internet, en dan CC niet ONLINE spelen maar in LAN-modus. Zou ik echt in moeten duiken of het werkt of werkend te krijgen is, maar zo uit de duim zuigend komt het me niet onmogelijk voor.

  groetjes Edmond[/quote:fd9740fca7]

  Ik snap wat je wil doen, maar je hebt toch intussen ook nog gewoon internet? Dus is CC in staat om verbinding te maken met een server om de serial te testen.
  Ik had laatst ook een LAN waar we RavenShield speelden. Daar had niet iedereen het spel legaal. We deden een LANgame, maar dat lukte niet zolang we internetverbinding hadden. Alleen met de stekker van internet eruit werkte alles.
 • Jullie hebben eigenlijk wel gelijk, dit is zo'n tof spel dat ik het maar ga kopen denk ik, dat is het meer dan waard. :)
 • Prima zaak!

  Sjors: Dat weet ik dus niet. Je zet eerst die VPN op. Dan CC of een ander spel, en zet dat in LAN-modus. Meestal moet je dan het ip-adres opgeven van de server of de naam, al ben ik verre van een gamefanaat. Nou, dan geef je een adres op binnen die VPN en dan moet het werken. Ik zie hier wel een uitdaging in. Zal er eens naar gaan kijken zodra ik tijd heb.

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.