Vraag & Antwoord

Anders (netwerken)

Thuisnetwerk zonder inloggen

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Ik heb nu de verbinding tussen 2 computers voor mekaar gekregen maar ik wil niet dat ik hoef in te loggen en omgekeerd. Ik had ook geen gebruikers ingesteld en dan start windows acuut op. Nu krijg ik eerst 2 icoontjes en moet ik mezelf aanklikken voodat windows start. Hoe kan ik dat weghalen ?
 • Netwerkomgeving > eigenschappen, en dan bij tabje configuratie bij Client voor Microsoft netwerken kiezen onderaan bij primaire netwerkaanmeling voor Windows aanmeling ipv iets anders. Reboot en…

  Succes.
 • (ik gebruik trouwens XP proffesional) Als ik naar eigenschappen voor LAN->Client voor Microsoft netwerken ga dan krijg ik een roll down menu en kan ik alleen kiezen uit: Windows Locator en DCE Cell direcory service. Wat doe ik fout. Ik kan nergens 'netwerk omgeving' vinden.
 • Sorry, mijn oplossing geldt voor Win 9x, in XP misschien de andere gebruiker weghalen voor zover dat mogelijk is.
  Ik heb daar niet veel verstand van maar ik zou zeggen: inloggen als beheerder (administrator) en dan iets via configuratiescherm > gebruikersaccounts ??
  Iemand anders meer misschien?

  Succes.
 • Tsja met win 98 oplossingen kan ik helaas niets. Als ik die gebruiker weghaal kan ik volgens mij niet meer inloggen en die andere PC ook niet op de mijne. Wie weet de oplossing voor XP professional ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.