Vraag & Antwoord

Te koop gevraagd

Defecte Laptop Toshiba Satellite L20

Anoniem
Youri
9 antwoorden
 • Ik heb deze laptop maar de scherm is kapot.
 • Ja en….
 • [quote:f2fcc5f461="ReneD70"]Ja en….[/quote:f2fcc5f461]
  Ik zoek een defecte laptop om mijn laptop te repareren, is er iets onduidelijk?
 • wat moeten we doen met iemand een die zegt dat hij een laptop heeftmaar niet zegt welke. kijk je eigen bericht eerst eens na voordat je op verzenden drukt.
 • ….als het hier niet lukt moet je eens proberen via ebay… in nederland zijn losse schermen schrikbarend duur..maar in b.v. engeland heb ik laatst een scherm kunnen kopen voor ong 50 euro.. (in nederland ong 150 euro)
  via ebay bieden diverse engelse handelaren laptoponderdelen aan….
  succes !
 • [quote:6454da4c5d="boodhaa"]wat moeten we doen met iemand een die zegt dat hij een laptop heeftmaar niet zegt welke. kijk je eigen bericht eerst eens na voordat je op verzenden drukt.[/quote:6454da4c5d] http://nl.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-L20-155/109738/ :roll: Staat gewoon als titel in z"n post hoor.
 • Beste boodhaa, sorry dat ik niet zo duidelijk was, maar wie sterk in het Nederlands is, weet heel goed dat "deze" naar iets bepaald moet verwijzen. :)
  Ik schreef:
  Ik heb [b:be9405bccf]deze laptop[/b:be9405bccf] maar de scherm is kapot. Met [u:be9405bccf]deze[/u:be9405bccf] bedoel ik dus dé laptop in de titel van mijn onderwerp :P

  Bedankt voor jullie reacties. Een defecte laptop (als ik hem vindt) kan altijd goedkoper (soms gratis zelfs) zijn dan een losse scherm gaan bestellen.
 • [quote:382e38f9f5="ubuntu_liefhebber"]Beste boodhaa, sorry dat ik niet zo duidelijk was, maar wie sterk in het Nederlands is, weet heel goed dat "deze" naar iets bepaald moet verwijzen. :)
  Ik schreef:
  Ik heb [b:382e38f9f5]deze laptop[/b:382e38f9f5] maar de scherm is kapot. Met [u:382e38f9f5]deze[/u:382e38f9f5] bedoel ik dus dé laptop in de titel van mijn onderwerp :P

  Bedankt voor jullie reacties. Een defecte laptop (als ik hem vindt) kan altijd goedkoper (soms gratis zelfs) zijn dan een losse scherm gaan bestellen.[/quote:382e38f9f5]

  dit heeft niets met de nederlandse taal te maken.

  Dit heeft er mee te maken dat jij een titel neerzet, en vervolgens ons meedeelt dat je scherm kapot is.

  Afgezien van het feit dat het een beetje onaardig is, om te zeggen 'ja en', vind ik het vervolgens érg onduidelijk dat het dan gaat om 'Ik zoek een defecte laptop om mijn laptop te repareren, is er iets onduidelijk?'..

  Tjah, een kleine tip:

  Zet er de volgende keer neer dat je een defecte laptop hebt, en dus een scherm zoekt voor bovengenoemde laptop.
 • [quote:8481dabc5f="Jax Dryke"]
  Zet er de volgende keer neer dat je een defecte laptop hebt, en dus een scherm zoekt voor bovengenoemde laptop.[/quote:8481dabc5f]
  Ik zal mijn best doen. Bedankt voor jouw reactie.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.