Vraag & Antwoord

Te koop gevraagd

B5 Papier

Anoniem
valensen
5 antwoorden
 • Hi peeps,

  Heeft iemand enig idee waar ik B5 papier kan kopen? Google is ook niet echt behulpzaam.

  Gr.

  PS: Kan een moderator mijn topic verplaatsen naar het juiste subforum? Geen idee waar dit thuis hoort…
 • Ik gok in Te koop gevraagd;)

  Ik zal even voor je googlen ;)
  Edit: Dit is, volgens de formaten B5 papier, ahoewel er A5 staat.
  Dit zijn er ook nog, maar dan mét luchtbubbeltjes : klik
  Volgende resultaat: klik

  Zoekwoord is: B5 envelop ;)
  Ik ben er maar van uit gegaan dat je enveloppen bedoelde?
 • Het kan zijn dat TS toch B5-formaat papier bedoelt. B5-formaat zit qua afmeting (176 x 250mm) tussen A4 (210 x 297 mm) en A5 (148 x 210 mm) in. Het wordt veel gebruikt voor boeken, maar ook voor paspoorten en (inderdaad!) enveloppen.

  @ TS: Waar heb je het voor nodig? Misschien kunnen ze je verder helpen in een gespecialiseerde winkel voor kantoorbenodigdhedenl?
 • Als je het niet kunt vinden, kun je het wellicht ook op maat laten snijden in een speciaalzaak. Je zou ook eens naar een drukkerij kunnen bellen.
 • [quote:ea0b93ea86="El Barkhuysen"]Het kan zijn dat TS toch B5-formaat papier bedoelt. B5-formaat zit qua afmeting (176 x 250mm) tussen A4 (210 x 297 mm) en A5 (148 x 210 mm) in. Het wordt veel gebruikt voor boeken, maar ook voor paspoorten en (inderdaad!) enveloppen.

  @ TS: Waar heb je het voor nodig? Misschien kunnen ze je verder helpen in een gespecialiseerde winkel voor kantoorbenodigdhedenl?[/quote:ea0b93ea86]

  Voorzover ik zie, zijn de linkjes die ik gaf ook echt B5-formaat, en niet A5. Fout gespecificeerd op 't eerste linkje. :)

  Als't geen enveloppen moeten zijn, zijn ze blijkbaar érg lastig te krijgen en zou ik zoals hier al gezegt werd eens gaan kijken bij een snijder/drukker.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.