Vraag & Antwoord

Videobewerking

hollywood fx en adobe premiere

Anoniem
jarimoan
9 antwoorden
 • Ik vraag mij af of ik met hollywood fx pro 4.6 de overgangen kan importeren in adobe premiere 6.5
  Hollywood fx kan ik vanuit het overgangen menu in adobe premiere benaderen en opstarten, maar hoe kan ik dit nu importeren/toevoegen in mijn timeline?

  b.v.d. voor de reacties!

  Leon
 • Iemand enig idee?

  Ik vraag mij af of ik met hollywood fx pro 4.6 de overgangen kan importeren in adobe premiere 6.5
  Hollywood fx kan ik vanuit het overgangen menu in adobe premiere benaderen en opstarten, maar hoe kan ik dit nu importeren/toevoegen in mijn timeline?

  b.v.d. voor de reacties!

  Leon
 • Gewoon het gewenste effect naar de timeline slepen tussen de videosporen waar het effect moet komen.
 • Je kunt hollywood fx in adobe premmiere importeren via program file/adobe/premmiere/plugins. Als alles goed gaat moet je in premmiere een pictogram vinden waar in Hollywood Fx is opgeslagen hiemede kan je de overgangen naar de timeline slepen en de bewerking uitvoeren, er is echter een maar je moet wel over een Hollywood FX versie beschikken die de plugins voor premmiere ondersteunt de meeste 4.6 versies van Hollywood zijn gemaakt voor pinnacle studio en laten zich niet installeren in premmiere, ik zit namelijk met het zelfde probleem het lukt mij met geen mogelijheid om Hollywood 4.6 in adobe te installeren wel Hollywood 4.5 maar die ondersteunt dan ook de premmiere plugins.Indien het jouw el mocht lukken dan hoor ik dat gaarne of als er iemand anders sugesties heeft.
  Ik heb mij laten vertellen dat dit te maken heeft met het volgende, Pinnacle en Hollywood werken vrij nauw samen, sind Pinnacle zijn eigen videobewerking programma Pinnacle Studio 8 op de markt heeft gebracht is er een conflict ontstaan tussen adobe, waar Pinnacle vroeger mee samenwerkte, bij alle nieuwe hardwareproducten van pinnacle zat vroeger adobe premmiere bij geleverd, tegenwoordig is dat alleen maar Pinnacle Studio 8 samen met Hollywood 4.6 heel sporadisch worden er Hollywood FX 4.6 programma,s bij geleverd die geschikt zijn voor adobe premmiere. Er zit overiggens geen verschil tussen de versie 4.5 of 4.6, alle overgangen van bijde versies zijn het zelfde.

  Jan

  ————————————-

  TWO OUT THREE AIN,T BAD
 • Nou het is dan eindelijk gelukt!
  Ik moet eerst dus het hfx pictogram naar de timeline slepen en dan dus een overgang kiezen wanneer de editor opstart, maar moet ik eerst weer op het pictogram klikken in de timeline.
  Ik had gedacht dat de overgangen netjes als een lijst in de bestaande lijst zou komen te staan…

  Bij mij werken overigens 4.5gld en 4.6pro in adobe, ik heb alleen nog niet naar 4.5 gekeken of deze nu precies het zelfde is, lijkt mij onlogisch, wanneer er een nieuwe versie op de markt komt!

  Bedankt voor de reactie's in ieder geval!

  Leon
 • Ik kon het niet laten om gelijk te gaan vergelijken!

  Versie 4.5gld en 4.6pro zijn absoluut verschillend en zo te zien heeft 4.6 meer aan boord.
  Maar 4.5 heeft weer effecten die 4.6 niet heeft….

  Bij deze

  Leon
 • Ik ben zeer benieuwd hoe je Hollywood heb geinstalleerd, het wil bij mij niet lukken, misschien doe ik iets verkeerd, gebruik je de plugins van Adobe premiere 6.5? 4.5 is geen probleem, ik werk met de dv 500 capturekaart van Pinnacle misschien dat daar de oorzaak zit.

  Jan

  —————————
  TWO OUT THREE AIN,T BAD.
 • Het lijkt mij dat een (hardware) kaart niet de oorzaak kan/mag zijn.

  Ik heb niets met de plugins van adobe gedaan, weet er wel van.
  Ik heb HFX gewoon geinstalleerd op de gebruikelijke manier, in mijn geval in program files, staat ook netjes in het start menu.

  Adobe premiere plaatst hfx automatisch in het programma!

  Ik moet ook zeggen dat er nog al wat versies bestaan van HFX
  Ik heb dus HFX 4.6.7 (34) Pro.
  Deze zou in jou geval zeker moeten werken, want deze is speciaal voor Adobe premiere(6.5) en Pinnacle studio(8) gemaakt.

  Het enige is wanneer je niet registreert, adobe deze dus ook niet ziet, maar dit zal het geval niet zijn, want anders zit je met het pinnacle logo.


  Suc6

  Leon
 • Ik ga proberen om Hollywood 4.6.7 pro te pakken te krijgen en dan kijken of het mij ook lukt om hem te installeren, bedankt voor de tip. :roll:

  Jan

  —————————
  TWO OUT THREE AIN,T BAD.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.