Vraag & Antwoord

Videobewerking

Pc aansluiten op tv?

Anoniem
Johnny321
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik zo pas een kabel gekocht waarmee ik mijn computer kan verbinden met een tv zo een tv out aan mijn computer deze kabel past perfect in de twee toestellen maar als ik mijn computer opzet verschijnt er niets op mijn tv. In de winkel beloofde ze mij dat als automatisch zo verlopen dit is nu niet het geval. Mijn computer werkt onder windows xp weet er iemand hoe ik er kan voor zorgen dat dit toch werkt?

  Dank bij voorbaat
 • Bert,kijk ff in [b:bce481b836]dit[/b:bce481b836] topic,onder [b:bce481b836]tv-out [/b:bce481b836]dan moet je er uit komen.
  Je kan ook nog ff hier kijken…..onder aanvullingen>[i:bce481b836]pc aan tv[/i:bce481b836].
 • Dus al ik het goed begrijp moet ik mijn tv selecteren

  Ik probeerde het straks op de volgende manier ik zette mijn computer aan toen heb ik pas die stekker van mijn tv ingestoken als ik dit anders om zou doen dan windows automatisch die tv herkennen? Wat moet eigenlijk doen als mijn software die tv niet herkent?

  En nog iets daar straks heb ik wel al een cd afgespeeld op mijn pc dit geluid was heel onduidelijk te horen op de tv hoe kan ik dat fijn af regelen?

  Dank bij voorbaat.
 • Bert als je wilt dat mensen je helpen moet je toch wat meer info geven….

  wat voor videokaart heb je?
  wat voor uitgang gebruik je? (s-video of composiet) enz.

  Wat doet ie wel en wat doet ie niet na het lezen van de aanwijzingen?
 • Sorry maar wat jullie gegevens noemen noem ik chinees ik ken eigelijk niet van een computer kan er alleen maar wat mee werken.

  Maar oké hier komt mijn vermoedelijke grafische kaart gevonden bij de technische specificaties 1280x1024 Super Graphics Array (SXGA) resolutie (ik hoop dat dit het is ) Als poort gebruik ik een S-video uitgang (er staat een s bij) kan mij nu iemand voort helpen

  Dank bij voorbaat

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.