Vraag & Antwoord

Videobewerking

Mixed Mode DVD ofzoiets..tekst of fotos naast video

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik heb een aantal authoring pakketten bekeken (o.a. DVDit, TMPGenc Author en DVD-LAB) DVD-lab vind ik tot nu toe het duidelijkste programma.

  Wat ik bij geen van drieen nog heb ontdekt is hoe je naast de Video en ScreenSelections (werkt heel mooi in DVD-lab), ook een soort van SLideShow met digitale fotos kan meenemen. op (S)VCD is dat heel simple en recht toe recht aan. Maar op DVD moet dat toch ook kunnen, dacht ik. Ik zou wel naast de video, zowel wat fotos als misschine een PDF of Word-file willen hebben. WIe weet hoe je dat doet, of welk authoring tool dat kan?
  bedankt
 • Als je de gebruiksaanwijzing van DVD-Lab doorleest zie je hoe het mogelijk is een DVD met video en stills te combineren.
  Dit is inderdaad de beste authoring tool die ik tot nu toe gebruikt heb!
 • Hen je mijn email gelezen? En? Gelukt?
 • :D Gerard Heel erg bedankt :D voor je input. Inderdaad, na het downloaden van de 1.3 upgrade is SLideshow beschikbaar en die doet heel mooi wat ik wil!
  Geweldig bedankt! Ik had daarvoor als oplossing om ieder IMAGE in een appart menu te zetten, met een timer en pijltjes..gaat ook, maar kost heel veel tijd..dit is VEEL mooier.
  Erg mooi programma DVD-lab werkt echt heel professioneel vind ik.

  Weet jij nu soms ook hoe je DVD's kunt maken die op de DVDspeler bij de TV gewoon de video etc. afspelen, maar die ook bijv. MS Word documenten bevatten, die je op de PC kunt gebruiken? Ik zie er iets over in de gebruiksaanwijzing, maar snap het niet echt.
  mvg
 • Heb je al eens geprobeerd om die bestanden in een aparte map op de dvd te zetten? Volgens mij moet dat gewoon kunnen, zolong je de mappen voor het dvd formaat (AUDIO_TS en VIDEO_TS) ook maar hebt.
 • Gerard,
  Bedankt voor je tip. Ik heb het geprobeerd en je kunt idnerdaad gewoon directories toevoegen. De DVD speler kijkt alleen naar de Video/AUdio directories.

  Bedankt!
 • Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen. Succes verder! :lol:
 • Ik snap niet goed hoe je kunt zeggen dat je heel makkelijk diavoorstellingen op een vcd kan zetten. Ben er nu al een tijdje mee bezig maar krijg het niet voor elkaar.

  Wat ik wil is foto's (300 stuks) op een (s)vcd zetten maar het lukt me maar niet. Telkens krijg ik de melding dat 99 de max is. Bij sonic mydvd krijg ik het wel voor elkaar (tm het voorbeeld) maar als ik dan ga branden krijg ik een foutmelding. Hoe maak ik een (s)vcd met 300 foto's als diavoorstelling zodat die op elke dvd speler af te spelen is (ook op spelers die geen foto cd's ondersteunen). Alvast bedankt vuur jullie reactie!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.