Vraag & Antwoord

Videobewerking

help!

Anoniem
None
3 antwoorden
  • ik moet voor school een aantal videofragment bestuderen en nu ben ik zo ver gekomen om de url van die videobestanden te vinden en te kunnen afspelen in windowsmediaplayer. Alleen als ik nu zo'n filmpje open gaat ie bufferen en dat is vrij vervelend want elke keer als ik een stukje terug wil gaat ie op nieuw bufferen, en nu mijn vraag: is er een manier of een programma waarmee je het bestand op je harde schrijf kan zetten zodat ie niet gaat bufferen. alvast bedankt
  • WM Recorder van http://www.netfor2.com/
  • Het buffer probleem blijft daarmee evengoed aanwezig, het is nu eenmaal een manier van mediaplayer om ondanks een fluctuerende internet verbinding toch soepel zonder horten enn stoten een filmpje te kunnen bekijken.

    In Mediaplayer 6.4 (start/uitvoeren: mplayer2.exe) kun je onder beeld opties/geavanceerd/wijzigen de buffer instellen, dwz: het antaal seconden video die gebufferd wordt voordat met afspelen wordt begonnen.
    Voor lokale content (op de harde schijf) kun je deze zelfs op 0 stellen, bij internet spelen krijg je dan meestal een schokkende weergave.
    In mediaplayer 7-8 en 9 zit de optie ook ergens in de instellingen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.