Vraag & Antwoord

Videobewerking

Windows Moviemaker vraagt om wmmutil.dll

Anoniem
Ben Jonson
4 antwoorden
 • Ik heb iets te rigoureus in het register zitten te deleten om Windows Moviemaker zo clean mogelijk te herinstalleren wegens problemen bij de capture van videobeelden. Nu heb ik Moviemaker 2 weer geinstalleerd, maar krijg hem er niet op bij het openen. Er komt een pop-up met de mededeling "" kan de ordinaal 466 niet vinden in DLL-bestand WMMUtil.dll". Dat zal wel komen doordat ik iets teveel uit het register gehaald heb. (?).
  Nu kan ik in mijn Windows XP-CDROM wel het bestand WMMUtil.dll vinden maar ik weet niet waar ik die middels Verkenner moet neerzetten op de harde schijf. Kan ik zo het probleem oplossen of moet ik nog meer doen?
 • Kan je met systeemherstel terug naar een eerder herstelpunt?
 • [quote:927f28e8f0="Frits Velthuis"]Ik heb iets te rigoureus in het register zitten te deleten om Windows Moviemaker zo clean mogelijk te herinstalleren wegens problemen bij de capture van videobeelden. Nu heb ik Moviemaker 2 weer geinstalleerd, maar krijg hem er niet op bij het openen. Er komt een pop-up met de mededeling "" [b:927f28e8f0]kan de ordinaal 466 niet vinden in DLL-bestand WMMUtil.dll". Dat zal wel komen doordat ik iets teveel uit het register gehaald heb. (?). [/b:927f28e8f0]
  Nu kan ik in mijn Windows XP-CDROM wel het bestand WMMUtil.dll vinden maar ik weet niet waar ik die middels Verkenner moet neerzetten op de harde schijf. Kan ik zo het probleem oplossen of moet ik nog meer doen?[/quote:927f28e8f0]
  WMMUTil.dll staat trouwens in C:\Program FIles\MovieMaker
  maar die staat d'r waarschijnlijk al. Het zal wel puur aan het register liggen. Probeer dus de tip van Ben
 • Nee, met systeemherstel lukt het niet. ik heb op drie data hersteld, maar na afloop krijg ik het bericht dat er geen wijzigingen zijn aangebracht. Nog steeds krijg ik het bericht dat ordinaal 466 niet gevonden wordt, dit terwijl wmmutil.dll WEL in de map van moviemaker staat. Zijn er nog meer adviezen van jullie?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.