Vraag & Antwoord

Videobewerking

Analoge beelden met Pinnacle Studio 8

Anoniem
Ouwe Pim
6 antwoorden
 • Ik heb een analoge videocamera en de Pinnacle pctv pro tv kaart in mijn computer. Heb volgens mij alle software wat bij de kaart zat (tweedehands) geinstalleerd. Daarna Pinnacle Studio 8 geinstalleerd. Maar bij videobron, heb ik alleen de opties "pctv kaart en dv camcorder".
  Geen "Composiet of S-video"? De software van de kaart is Studio Pctv pro (met update voor XP) en Pinnacle Express. Op de site van Pinnacle kom ik ook niet echt verder! Wat mis ik of gaat nog verkeerd?
  O ja, heb gezocht in dit forum, maar zag niet echt mijn antwoord erbij staan :lol:
 • Als je studio nou eens upgrade naar 8.10 dan heb je daar niks mee van doen. M.i.
  Willem
 • Bedankt voor je tip Willem. Ga ik gelijk proberen.
 • Hallo
  Nog vergeten te vermelden:
  Open studio 8
  Klik links boven op: opnemen, je krijgt dan een scherm waarin onderin het beeld een soort foto-/videocamera verschijnt met daarop oa waar je avi naar toe geschreven wordt, hoeveel schijfruimte er nog vrij is etc.
  Klik aan de linkerkant van die camera op uitstekend vierhoekje, je krijg dan een schermpje erbij waarin je S-Video en composiet kunt aanklikken.
  Suc6
  Willem
 • Ja Willem dat laatste was denk ik bij mij het geval. Ik heb dat dus niet gezien voor de update. Daarna zag ik ineens dat knopje en kwam zo bij de extra instellingen. Nu alleen nog het geluid. Ik heb de tv kaart intern naar mijn geluidskaart geplugd, maar waar stop ik nu de geluidskabel van mijn camera? Dit lukt dus nog niet.
 • In de line-in van de geluidskaart.
  als je twee cinch uitgangen hebt, heb je een adapter nodig.
  Lees ook ff de FAQ, daar staat ook wel iets in

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.