Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videobewerking

Videocapture stopt bij 3,9GB

reginald
6 antwoorden
 • Wanneer ik via USB2.0 een videofilmpje op mijn harde schijf (120GB geformatteerd met NTFS) wil zetten stopt de capture bij 3,9GB. Ik heb een Sony TRV12 en gebruik de meegeleverde ImageMixer software. Mijn pc is een HP t380 met windows XP. Hoe kan ik een bandje van 60 minuten in één keer op de harde schijf zetten om er daarna een DVD van te maken.
 • Ik ken ImageMixer niet, maar kan deze een linmiet van 3,9 aanhouden ?

  Bij sommige paketten is dit instelbaar in het capture menu


  Peter
 • [mijn mening]Gebruik geen ImageMixer. Ik vind het echt een waardeloos programma. Gebruik liever Studio of (zelfs) MovieMaker.[/mijn mening]
 • Weet je zeker dat je alles op ntfs hebt staan. Want die 3,9 GB die je aangeeft is nl van toepassing op fat 32.

  Reginald.
 • Mijn harde schijf bestaat uit twee partities. De C schijf is gepartitioneerd met NTFS en heeft nog 90GB ruimte, op de D schijf staan de recovery programma's die door HP zijn meegeleverd. Deze schijf is 4B groot, gepartitioneerd met FAT32 en heeft maar enkele MB's vrije ruimte. Ik probeer de video's op de C schijf op te slaan maar dan stopt de capture na 3,9GB. In ImageMixer kan ik geen instellingen vinden die de capture begrenzen. De video wordt in AVI formaat naar de pc gestuurd en dat er na 3,9GB gestart wordt met het omzetten naar MPEG. Tegelijkertijd volgt de melding HDD full.
 • Ik denk toch dat het er aan ligt dat je schijf op FATS 32 staat
  in plaats van op NTFS, anders zou ik het ook niet weten.\
  En probeer eens een ander programma. Misschien lukt
  het dan wel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.