Vraag & Antwoord

Videobewerking

pinnacle studio8 tv film.

Anoniem
Marc76
4 antwoorden
  • Ik doe iets verkeerd maar weet niet wat. Als ik een tvfilm opneem via mijn hauppagekaartpvr250, en later dit mpg bestand wil bewerken om bv reclame er uit te knippen etc. dan laat pinnacle maar de eerste 10 minuten (om te bewerken) derest ben ik kwijt . Wie weet hier meer van ?
  • Je moet hem gewoon niet bewerken :lol:
  • [quote:5c101cc574="Marc76"]Ik doe iets verkeerd maar weet niet wat. Als ik een tvfilm opneem via mijn hauppagekaartpvr250, en later dit mpg bestand wil bewerken om bv reclame er uit te knippen etc. dan laat pinnacle maar de eerste 10 minuten (om te bewerken) derest ben ik kwijt . Wie weet hier meer van ?[/quote:5c101cc574]Het slaat natuurlijk nergens op , maar Pinnacle en Pinnacle-PCTVpro okidokie. Hauppauge en Pinnacle -tja 8) Als ik jouw was zou ik Ulead Video Studio proberen .Is een gebruiksvriendelijk progje.Het kan natuurlijk ook zijn dat je het progje niet goed gebruikt.
  • Ik heb inderdaad daarom een beetje spijt van die hauppage kaart, mede omdat ik pinnacle een fijn programma vind. Met unlead kan je niet knippen in een tv programma om b.v. reclame etc te verwijderen. en een mpg bestand is toch een mpg bestand dus ik zou het toch moeten kunnen bewerken met pinnacle. Alvast bedankt voor jullie reacties.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.