Vraag & Antwoord

Videobewerking

Pinnacle-drivers willen niet geinstalleerd worden in xp

Anoniem
Pceetje
2 antwoorden
 • Hallo,

  Ik ben al een tijdje bezig om de juiste hardware-drivers van mijn pinnacle-studio 8 kaart geinstalleerd te krijgen onder windows xp wat met geen mogelijkheid wil lukken.

  Ik heb de volgende versie van de pinnacle-site gedownload:
  - Studio Deluxe hardware installer (ver 2.0.0.27)

  Na het installeren van deze drivers zou ik verwachten dat ik versie 2.0.0.27 op mijn computer heb staan. Wanneer ik echter bij apparaatbeheer ga kijken blijken de drivers "pinnacle studio av/dv e4" en "pinnacle studie av/dv overlay" versie 2.0.0.390 te hebben.

  Tevens heb ik een tweede "pinnacle studio av/dv e4" driver erbij met een geel uitroepteken erdoor. Deze driver kan ik gewoon verwijderen waarna de volgende keer er niet meer naar gevraagd wordt.

  Hoe kan ik het voor elkaar krijgen om de juiste driver-versie 2.0.0.27 op mijn computer te krijgen?

  Of is het misschien mogelijk om de drivers één voor één uit het installatie-bestand te halen welke ik van de pinnacle-site heb gedownload?

  Met vriendelijke groeten,

  W.Tulp
 • Het is mogelijk dat er wat oud registerfile,s van pinnacle blijven hangen, verwijderd de oude drivers, download registercleaner (als je dat programma nog niet heb) op de volgende site http://www.jv16.org/ en insalleerd de laatste nieuwe drivers mogelijk dat het dan wel lukt.

  :roll:

  ————————————
  TWO OUT OF THREE AIN`T BAD

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.