Vraag & Antwoord

Videobewerking

twee dvd's branden op een dvd schijf???

Anoniem
25061
5 antwoorden
 • Ik zou graag twee dvd's branden op één dvd. Kan iemand me vertellen hoe ik dat het handigst kan doen? De meeste programma's geven alleen de mogelijkheid één op één te branden.

  Dank
 • Hoe groot zijn ze?
  Je kan met bijvoorbeeld DVD Shrink de DVD's inkrimpen tot beide in totaal een grootte van 4500 MB hebben, maar dan heb je dus geen menu's meer. Ook ondertiteling is dan uitgesloten vanwege VOB indelingen, je zult zelf opnieuw IFO files moeten creeren, dus weet je wel zeker dat je dit wilt doen? 't Is namelijk een heel gedoe… :roll:
 • ik heb twee dvd's die elk ongeveer 2000 MB groot zijn en die moeten in principe op een laeg dvd passen. Het stomme is dat ik het al een gedaan heb, ik weet alleen niet meer hoe. Menu's en dergelijke interesseren me niet. Als de beide films er maar op staan.
  Misschien kan het via branden en later toevoegen van files mogelijk maken oftewel de dvd na het branden niet sluiten.
  Ik heb het echter een keer op een andere manier gedaan. Het liefst wil ik gewoon beide mappen met daarin de vob, ifo en bup files naar de lege dvd slepen en dan branden maar. Maar hoe?

  Dank voor het meedenken trouwens!
 • Je kan hier kijken.
 • Geweldig die nieuwe versie van shrink. Brandt het geheel ook gelijk!. Ik heb drie tekenfilm dvd's op één dvd gebrand. Geen bagger maar perfecte kwaliteit!!!

  Dank

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.