Vraag & Antwoord

Videobewerking

Pinnacle studio 9

Anoniem
rwilligen
13 antwoorden
 • Pinnacel studio 9 heeft een grote patch van ruim 21 MB groot. Is het mogelijk om deze ook op een andere manier te verkrijgen dan via internet. Via iemand die wel een snelle internet verbindig heeft. Of is de enige mogelijkheid via een eigen internet verbinding

  Hans
 • -edit-
 • Haha, niet te aardig zijn hé !!!

  Je kan deze patch bijvoorbeeld bij je buurman downloaden. Deze buurman heeft een leuke ADSL verbinding dus die 21 MB is zo binnen. Je lieve buurman brand hem even voor jou op een cdtje. Of evt. zelfs op een CD-RWtje en jij stopt hem thuis in jou pctje en installeert de patch :lol: :lol:

  Nu hopen dat je een lieve buurman hebt :wink:

  Succes !

  W.
 • Wellicht zou je Pinnacle-support kunnen mailen met daarin de vraag of ze een update cd hebben, als dat het geval is zal men daarvoor waarschijnlijk wel kosten in rekening brengen.
  Maar gezien je initieele post denk ik dat dit geen optie voor je is, men zal waarschijnlijk in eerste instantie meteen naar je productregistratie vragen…

  De oplossing van wtheiner is dan ook denk ik de meest eenvoudige en voordeligste….

  21 MB is welliswaar een behoorlijke kluif via een modem maar het is natuurlijk ook altijd nog zelf te doen, wel een dl manager gebruiken zodat bij een evt verbroken lijn halverwege de dl je niet weer helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

  Ik gok dat je hem met zo'n goed 1 a 1.5 uur wel binnen zou kunnen hebben(@ 45 Kbs) , dat betekent kwa kosten iets in de orde van 2 euro ofzo, tis te overwegen….
  Ik heb de allereerste divx-The Matrix cd nog wel met een modem gedownload…..
 • Vanwege de registratie kan je de nieuwste patch 9.0.8.9 van 27,6MB alleen maar downloaden via de eigen computer. Dan heb je inderdaad een probleem als je inbelt via een trage modem. Via mijn broer die wel een snelle verbinding kon ik deze patch via KCeasy, fasttrack zo downloaden en installeren. Mijn probleem met de recentste update is zo opgelost.

  Hans
 • Een beetje te laat maar evengoed:

  Je kunt op de ftp van pinnacle, zoals ik gisteravond in een zoektocht heb gevonden, ook de patch downloaden.
  ftp://ftp.pinnaclesys.de

  en dan:
  /driver/pc/Studio9/StudioPatch9_0_8_9.exe

  Dit kan vanaf iedere pc.
 • Beste rwilliger.

  IK heb op de door jouw genoemde link ftp://ftp.pinnaclesys.de
  geklikt en krijg alleen maar een schijnende zaklamp die aan het zoeken is. Een beginnersvraag wat voor soort webpagina is dit met zo'n soort indeling.

  Graag uitleg, ik heb echt nog veel te leren ondanks dat ik vaak computers van vrienden en kennissen opnieuw installeer. Weet aardig het apperaat te gebruiken maar nog niet wat dat allemaal betekent. Misschien kan jij mij ook meteen vertellen wat er aan de hand is als ik op bepaalde pagina's via internet explorer 6…. SP2 (windows xp home, met meest recentste updates) ik een volgende foutmelding krijg

  Er is een runtime-fout opgetreden
  Wilt u beginnen met foutopsporing
  Regel: 1
  Fout: Syntaxisfout

  Kies ik voor foutoplossing dan gebeurt er niets. Wat is het probleem en hoe is het op te lossen.

  Met vriendelijke groet,

  Hans


  Hans
 • Ftp staat voor 'file transfer protocol', op een dergelijke pagina krijg je een overzicht van mappen en bestanden die op de server (computer) beschikbaar zijn gesteld. Normaliter kun je een gekozen bestand overbrengen naar je eigen pc.
 • Sorry voo het kleine foutje in de naam, het is rwilligen.

  Heb net FTP Explorer geinstalleerd en nu lukt het wel. Via google gezocht wat FTP is, snel geleerd en het werkt. Super en nog bedankt.

  Hans
 • Een tip voor de toekomst: voor het werken met het ftp protocol heb je in principe geen apart programma nodig, dwz: als je alleen maar wilt downloaden.

  Voorwaarde is dan wel dat je een recente versie van Internet explorer gebruikt en in de opties ftp-map weergave aanzet.
  vind je onder extra/internetopties/geavanceerd/ onder het kopje "surfen" :map weergave voor ftp sites inschakelen

  FTP werkt een beetje net zoals de verkenner in windows: je krijgt de mapweergave te zien van alle bestanden die op de server staan, door op een bestand rechts te klikken krijg je de opties die er voor dat bestand zijn: eigenschappen/naar map kopieren/knippen/verwijderen enz enz.


  Om een of andere reden wil echter ftp weergave in Internet Explorer niet altijd bij iedereen lukken, dan gebruik je dus een ander programma.

  Wat betreft je fout melding: tja…

  Er zijn 100 duizenden fouten mogelijk met IE en/of windows en wat nu precies weer deze veroorzaakt is vaak erg moeilijk te achterhalen.
  Een runtime error betekent dat het programma tijdens het uitvoeren van een opdracht een fout heeft gemaakt doordat de opdacht (kennelijk) niet correct is geformuleerd.
  Tja, dat kan zo'n beetje van alles zijn….

  Je zou om te beginnen kunnen proberen op een soortgelijke pc de pagina te openen en zien wat er gebeurt…
 • Bedankt voor het antwoord. Het was een paar vinkjes plaatsen bij de instellingen van internet Explorer en Ftp sides vliegen mij om de oren bij wijze van spreken. De fout melding treedt alleen op bij surfen op sommige websites. Heeft het soms iets met java te maken. Nu ik toch bezig ben met de instellingen van Intenet exploren staat bij Microsoft VM
  - Java JIT-compiler ingeschakeld (staat aangevinkt)
  - Java-console ingeschakeld (staat niet aangevinkt). Ik probeer deze laatste eerst eens aan te vinken en wacht wat het effect ervan is of weet jij het.

  Hans
 • Deze instellingen hebben een knop " standaart niveau" , als je de instellingen reset naar het "standaart" niveau dan moet , in principe, het surfen voor 99,9 % probleemloos verlopen, bij mij doet het dat in ieder geval wel.

  Je zet dan wel een aantal technieken aan welke een aantoonbaar veiligheids risico vormen, daaronder is activeX en deze is eigenlijk het gevaarlijkst.
  Indien je weinig te vrezen hebt, regelmatig backups maakt van je data en geen belangrijke passwords/pincodes/accountdata enz enz op je pc bewaart dan zijn de "standaart" instellingen niet echt een gevaar en kun je deze gebruiken.
  Naar mate je meer opties verbied wordt de browser veiliger maar ook minder bruikbaar en krijg je meer foutmeldingen over het niet kunnen weergeven/openen van 1 of andere pagina of onderdeel daarvan.
 • Heb net gelezen dat Java van Sun veiliger is dan van Microsoft Java VM. Is dat zo of moet ik het maar laten zo?

  En hoe kan je deze discussie over dit onderwerp stoppen? :roll: (even spelen)

  Hans

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.