Vraag & Antwoord

Videobewerking

opstarten

Anoniem
Obi-wan-kenobi
2 antwoorden
 • Ik heb een probleem met video bewerking. Als ik in pin 8 mijn film heb gemaakt dan moet hij op een gegeven moment renderen. Dat gaat meestal tot een minuut of vijf goed en dan start hij opnieuw op. Toen dacht ik, dat zit in pinnacle, daar hoor je meer van.
  Nu gebruik ik, om een backup te maken van mijn DVD's sinds kort, DVDschrink. Als de film dan te langs is dan moet hij dat ook op de een of andere manier comprimeren. Ook hier start hij na een paar minuten opnieuw op. Maak ik een backup van een DVD die minder is dan de gebruikelijke 4,7 dan is er geen probleem ook met gewoon branden niet. Maar zodra er gecomprimeerd moet worden dan gaat het fout.

  Pent. intel 2.8
  512 intern.
  schijf 1 120GB
  schijf 2 80GB
  Videokaart radeon 9200SE
  Moet volgens mij ruim voldoende of het te realiseren. Of er moet iets aan de hand zijn met mijn intern geh. of de processor.
  Graag tips, want dan kan ik eindelijk eens een keertje mijn eigen film op DVD zetten.
  groetjes
  juancarlos154@hotmail.com
 • Opmerkelijk is dat je PC opnieuw gaat opstarten als je processor zwaar belast wordt. Misschien wordt ie te heet en treedt er een beveiliging in werking? Ik zou de temperaturen 's in de gaten houden en kijken in de BIOS wat er als bovengrens voor de processortemperatuur aangegeven staat.

  Of misschien heb ik het wel mis en is het geheugen brak … maar als het geheugen ermee kapt krijg je meestal een blauw scherm?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.