Vraag & Antwoord

Videobewerking

Avi comprimeren?

Anoniem
None
4 antwoorden
  • Ik heb verschillende ingame movies gemaakt met het programma Fraps. Maar zo'n filmpje van een paar seconden neemt al vlug meer dan 50 MB in. Weet iemand een programma waar ik die filmpjes mee kan converteren of comprimeren, maar dat ik dan nog wel dezelfde kwaliteit behoud, want bij verschillende converters was dat niet 't geval.
  • Probeer eens met virtualdub icm. de xvid codec.
  • [quote:08ab5c8a6c="Ralf"]want bij verschillende converters was dat niet 't geval.[/quote:08ab5c8a6c]Je gebruikt toch hopelijk niet de codec's die al bij Windows ingebakken zitten zoals Indeo, deze zijn inderdaad slecht, heel slecht.

    Gebruik XviD of DivX. DivX is makkelijker in te stellen dan XviD, meer gebruiksgemak dus.
  • [quote:a05949336a="<?pc>"][quote:a05949336a="Ralf"]want bij verschillende converters was dat niet 't geval.[/quote:a05949336a]Je gebruikt toch hopelijk niet de codec's die al bij Windows ingebakken zitten zoals Indeo, deze zijn inderdaad slecht, heel slecht.

    Gebruik XviD of DivX. DivX is makkelijker in te stellen dan XviD, meer gebruiksgemak dus.[/quote:a05949336a]Die codecs zijn niet slecht, die zijn ontwikkeld om met sterke compressie om te gaan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.