Vraag & Antwoord

Videobewerking

Geen geluid wel beeld met NEROVISION

Anoniem
Jaap H
4 antwoorden
 • Ik heb Nerovision geinstalleerd inclusief de DVD plugin. Na Nerovision toegepast op een van mijn videofiles(DivX-AVI formaat) wordt de structuur netjes omgezet naar VOBS en BUPS. Wanneer ik nu deze open met mijn DVD speler…. krijg ik perfect beeld …..echter er is geen geluid.
  Wat doe ik fout of ben ik vergeten.
 • Beschrijf stap voor stap hoe je het gedaan hebt.
  Heb je al in een andere DVD-speler geprobeerd? Misschien dat je een instelling verkeerd hebt staan bij de DVD-speler
 • Ik doe m'n best!!

  Ik heb mbv van NEROVISION videofiles toegevoegd(3 stuks) om tot een totaal fragment te komen. Ik heb een menustructuur gemaakt zodat je de fragmenten ook kunt kiezen(ziet er leuk uit)
  Daarna heb ik deze files weggeschreven naar mijn harde schijf( het vreemde van dit alles is dat ik de drie fragenten zie staan…met de instellingen als PAL, ratio ,tijdsduur fragment maar ook de menustructuur staat beschreven)
  IK ZIE ECHTER NIETS VAN DE AUDIOINSTELLING. Dat viel me dus al op!

  Weet je nu iets meer(ik hoop het….want ik baal dat het niet werkt)
 • :cry: Ik heb de DVD plugin opnieuw geinstalleerd. Opnieuw de files toegevoegd en omgezet met NEROVISION. De beeldkwaliteit is perfect…..maar uhhhh nog steeds geen geluid.
  Wanneer ik mbv van NERO SHOWTIME het desbetreffende VOB menuutje open krijg ik wel beeld en geluid……maar wel met de melding:

  [i:95b81dc677]Dolby Digital 2-channel decoding is not available. this feature can be added by installing the DVD-Video Plugin. The Nero 6 retail package, or the Web version[/i:95b81dc677]

  Dit snap ik niet …….ik heb de Plugin geinstalleerd???????????

  HELP!!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.