Vraag & Antwoord

Videobewerking

welk programma,

Anoniem
None
5 antwoorden
 • hier een vraag van mij, misschien is hij al eerder gesteld maar ik kon er niet wijs uit worden.

  Ik werkt nu al een tijdje met pinnacle studio versie 8. deze loopt alleen te vaak vast en heeft ontzettend veel foutmeldingen. nu is pinnacle 9 al een tijdje op de markt alleen die schijn took vaak vast te lopen.

  Nu ben ik op zoek naar een goed alternatief die deze problemen niet kent. het budget is maxinaal 100 euro. Belangrijkste dingen die het moet kunnen zijn, onbeperkt overgangen toevoegen, mogelijkheid tot dvd branden en dvd's menu's kunnen maken, die ook werken in een stand alone dvd. Pinnacle 9 heeft al die functies alleen ik maar ik ben op zoek naar een programma dat minder vaak vast loopt.

  hebben jullie een goed alternatief of toch wel goede ervaringen met pinnacle studio verzie 9.

  ik hoor het graag
  alvast bedankt voor de moeite
 • Probeer de 'trial' versies van Adobe's Premiere en EncoreDVD, ze kosten niets. (En je bent Studio gauw vergeten, hopelijk.)
 • http://www.ulead.com/
  Persoonlijk ben ik heel tevreden over DVD Workshop 2 (30 dagen trail ter download), Video Studio 8 & Media studio 7, stabiele werking goede interface. Bij diverse testen als goed bevonden.
  http://www.computervideo.net/
 • [quote:b21b720566="Jaap H"]Probeer de 'trial' versies van Adobe's Premiere en EncoreDVD, ze kosten niets. (En je bent Studio gauw vergeten, hopelijk.)[/quote:b21b720566]

  Ik heb al 3 dvd's gemonteerd met studio 9 en nog geen vastlopers gehad.
  Wel steeds de laatste updates uitgevoerd. Over het eindresultaat ben ik zeer te vreden. Het authorings van de DVD doe ik wel Ulead DVD movie factory.
 • De genoemde software werkt gewoon goed.

  Als je systeem steeds vastloopt kun je ook eens kijken waarom!

  Wanneer je met videobewerking bezig bent neem ik aan dat je die pc niet voor spelen en internet gebruikt dus moet er een driver in de war zijn. Als je voor dit soort toepassingen gebruik maakt van een pc dioe ook een soort speeltuin is dan vraag je om problemen natuurlijk..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.