Vraag & Antwoord

Videobewerking

Video bewerken met Ulead Moviefactory 2.0

Anoniem
rwilligen
4 antwoorden
 • Als ik Ulead Moviefactory 2.0 gebruik duurt het laden van een met Win-TV geregistreerde uitzending heel erg lang of het laden lukt helemaal niet omdat het programma niet meer reageert. Ik heb 512 MB RAM en een AMD Athlon XP 1.7 GHz. Ik heb de harde schijf al eens geformatteerd en de zaak opnieuw geinstalleerd maar het blijft klungelen. Heeft iemand een suggestie hoe ik het beter werkend zou kunnen krijgen of mij vertellen wat er mis is ?
 • Hoe neem je van wintv de programmas op?
  , met welke software en instellingen?
  Aanvullend: wat is het voor bestand dat je ulead probeert te voeren? een avi?: met welke compressie, een mpeg?: wat voor mpeg?
 • WinTV van Hauppage heeft een scheduler waar ik de uitzendingen mee opneem. Ik gebruik dan ULead MF2 om het te bewerken (snijden). De files zijn MPEG files, maar ik weet niet hoe ik kan zien wat voor MPEG files het zijn. Er staat video/audio stream achter.

  Omdat ik een gepartitionneerde hard disc heb, heb ik geprobeerd ze niet op de door het ULead programma op te slaan, maar op de partitie met de grootste vrije ruimte. Kan dat er mee te maken hebben ?

  Ik heb ook geprobeerd, na loskoppeling van het Internet, ULead MF2 te draaien na mijn antivirusprogramma en de firewall te hebben ge-deinstallerd. Maar dat helpt ook niet.

  Dank

  W
 • Correctie: op de door het ULead MF2 [i:475b6edba3][u:475b6edba3][b:475b6edba3]PROGRAMMA BEPAALDE PLAATS[/b:475b6edba3][/u:475b6edba3][/i:475b6edba3] om het te bewerken snijden

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.