Vraag & Antwoord

Videobewerking

bevroren film

Anoniem
Gerard Timmers
10 antwoorden
 • Ik heb met een aantal divx films problemen dat het beeld vastloop / bevriest maar het geluid gewoon doorloopt. Zet ik de schuifbalk ietsje verder dan gaat de film gewoon verder.

  Ik weet dat er een tooltje is om te zoeken naar fouten in de film (divfix). Maar deze geeft een fout: List index out of bounds(1).

  Verder speelt de film goed, maar hij bevriest zo'n 10x.

  Iemand nog idee'en??
 • Wilde gok: probeer het met een andere player. BSPlayer is een topper (denk ik), maar er zijn er meer die streven naar het goede, zoals ZoomPlayer; ook het proberen waard. Ffdshow timmert ook constant behoorlijk aan de weg. (Sourceforge.net)

  Trek de DivX anders eens door VirtualDub's diagnose en bepaal de foute frames, die je vervolgens kunt aanpakken of, gemakzuchtig, eruit wippen.
 • Codecs deinstalleren en opnieuw installeren. Anders VLC Media Player 'ns proberen:
  http://www.videolan.org/vlc/
 • Virtualdub 1.4c komt ook met een error bij zo'n bevroren beeld: [b:09372efb5c]VideoSourceAVI [ICDecompress] error: unspecified error (-100)[/b:09372efb5c]


  En die andere speler VLC Media Player … die gaat gewoon door, alleen heeft deze soms (tot wel erg vaak) bubbels in het geluid zitten.. ( anders kan ik het niet omschrijven…)

  Terwijl Windows media player (v9 nogwat) met dat stukje geen problemen heeft…. Is er een manier om dat bubbelen uit het geluid te halen met dat programma??
 • Gebruik DivX Anti Freeze
 • Helaas … deze had ik al geinstalleerd…
 • dan maar opnieuw downloaden :)
 • opnieuw installeren lukt niet omdat het bestand in de c:\windows\system32 wordt gezet. En deze is beveiligd, ik kan het bestand niet weghalen en er zit geen uninstall optie op…..

  Maar het is wel de zelfde versie (aangezien ik deze vorig jaar december al gedownload had.. en het bestand in 2001 is gemaakt en voor het laatst aangepast. (die versie 0.4)

  Misschien als ik gebruik maak van een bepaalde codec pack? Ik gebruik nu die van . . . . . . ( shit ik weet de naam niet.. ) [i:0d05be1a93]name[/i:0d05be1a93] ofzo??
  (moet ik thuis ff nakijken)

  Zijn er andere codec packs bekend? ik dacht dat ik wel eens gehoord had dat kazaa er ook eentje had ofzo..

  Het punt is dat die met die VLC Media Player netjes de beelden laat zien maar dat daar het geluid ronduit slecht is.. (blobjes in het geluid..)
 • Codec packs zijn waardeloos, download alleen de codecs die je nodig hebt.
 • De codecpack heet ACEMCP601PRO (codec pack).exe


  Ik heb nu zoom player, divx player, bsplayer, wmp9 & vlc player gebruikt.
  Waarbij alleen VLC player het beeld doorloopt waar de andere stoppen. Helaas dat het geluid slecht is bij deze speler….

  Maar iemand nog surgesties?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.