Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videobewerking

Geen geluid (Adobe Premiere Pro 1.5)

Anoniem
Jaap H
4 antwoorden
  • Ik heb een project gemaakt in Premiere Pro, maar als ik hem probeer te exporteren naar AVI is er geen geluid. Wat ik ook probeer, verschillende codecs, niet-gecomprimeerd geluid, of zelfs exporteren naar WAV, het werkt gewoon niet. Ik hoor aan het begin wel heel eventjes wat, maar daarna is het stil. Ik ben nieuw in Premiere, geen idee wat ik fout doe. En ja, in de source zit wel geluid, ik heb een grote ongecomprimeerde AVI van zo'n 500MB (20 seconden lang) waar geluid in zit. Allemaal heel vreemd. :-?
  • Moet je niet eerst het audiokanaal van het videokanaal scheiden?
  • Heb je bij export of configuratie geen instellingen zitten voor je geluidskaart? En is de output digitaal of annoloog? Ik heb al lang geleden voor het laatst ermee gewerkt dus kan je niet veel meer helpen :-)

    Gr. J-P
  • Deze mot naar videobewerking lijkt me :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.