Vraag & Antwoord

Videobewerking

Met Panasonic recorder opgenomen DVD

Anoniem
Lord Wodan
5 antwoorden
 • Gisteren heb ik een DVD-RW opgenomen op een stand-alone DVD recorder van Panasonic. Het typenummer is niet bekend, wel was het een moderne recorder van ong een half jaar oud. De opgenomen DVD was een copie van een VHS band.
  Als ik de DVD op mijn PC wil bekijken dan kent de DVD-speler in mijn PC de DVD niet. Als ik hem bekijk middels het programma PowerDVD op mijn DVD brander welke ook in mijn PC zit, dan kan ik wel de goede beelden zien. Wanneer ik via de verkenner het bestand wil omzetten naar b.v. AVI formaat, dan laat de verkenner geen files zien. Wel geeft de verkenner aan dat er ong 3 GB vrij, wat klopt met de lengte van de opgenomen film. NERO geeft aan dat er een track 01 op staat van 1,8 GB.
  Het is de bedoeling om de film over te zetten naar AVI bestand, zodat ik de film kan bewerken met Pinnacle Studio9.
  Wie heeft een oplossing voor bovenstaand probleem?
  Bij voorbaat dank.
  Dre
 • is die dvd wel gefinalized?

  Je zou op zijn minst wel een .vob en .nfo moeten kunnen zien als hij gefinalized is
 • [quote:32d0e2dd25="dre.broeders"]Gisteren heb ik een DVD-RW opgenomen op een stand-alone DVD recorder van Panasonic. Het typenummer is niet bekend, wel was het een moderne recorder van ong een half jaar oud.
  Bij voorbaat dank.
  Dre[/quote:32d0e2dd25]

  :o Een DVD-RW opgenomen op een Panasonic stand alone :o ??
  Panasonic heeft helemaal geen toestellen die kunnen branden op DVD-RW, zij ondersteunen enkel DVD-R en DVDRAM voor tafelmodellen.
 • dan zal hij wel een RAM bedoelen, verklaart meteen waarom de pc hem niet kan lezen 8)
 • Bij deze mijn excuses voor mijn vraag in dit forum. Het was geen Panasonic DVD recorder, maar een JVC DR-M1SLE. Het probleem was inderdaad dat ik de DVD niet gefinaliseerd had. Het probleem is opgelost.
  Dank voor jullie hulp.
  Dre

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.