Vraag & Antwoord

Videobewerking

Foto bewerkings programma

Anoniem
mark1989
7 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wil graag het beste, en meest complete foro bewerkingsprogramma kopen (preis maakt niet uit).

  Welke is beter: Paintshop pro of Adobe photo shop, of zijn er nog beteren ?

  Groeten

  Mark
 • Adobe Photoshop is gewoon de standaard op dit gebied.
 • Je zegt prijs maakt niet uit, maar photoshop, dat kost toch echt bakken met geld, rond de 1000 euro? Of heb ik dat fout?
 • Klopt, dat zij ik ja…

  Maar de preis maakt ook niet uit :D
  8)
  WIl gewoon de beste…
  :wink:
  Is de duurste in dit geval ook de beste ?
 • [quote:0cdd4ad56e="Comp-Freak"]Je zegt prijs maakt niet uit, maar photoshop, dat kost toch echt bakken met geld, rond de 1000 euro? Of heb ik dat fout?[/quote:0cdd4ad56e]

  De vraag is wat het beste programma is op dit gebied, niet wat iemand vindt van 1000 euro. (Is voor John de Mol iets anders dan voor een bijstandstrekker b.v.)
 • Is de nieuwste versie van Adobe photoshop op het moment de beste ?


  Groeten Mark
 • De "beste" is een subjectief begrip, photoshop is erg mooi en uitgebreid maar er zijn ook mensen die zweren bij bv PaintshopPro.

  Zelfs over de versie wordt door puristen gedebateerd, zo ken ik mensen die nu nog steeds zweren bij versie 5 voor de Macintosh.

  Maar met photoshop zit je zeker niet slecht, je hebt dan in ieder geval een programma welke (waarschijnlijk) meer in zijn mars heeft dan dat je zelf aan kunt, bij mij is dat iig zeker zo.


  Mocht je nog meer er over willen weten dan kun je denk ik beter je vraag stellen in het forum "Grafisch", daar zitten veel meer mensen die foto's bewerken,een aantal zelfs professioneel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.