Vraag & Antwoord

Videobewerking

Nero, branden van bestand groter dan 2 GB

Anoniem
wim van uden
8 antwoorden
 • Als ik met Nero express een databestand wil branden welke groter is dan 2GB, krijg ik de volgende mededeling:

  Eén van de toe te voegen bestanden is groter dan 2 GB. Als u dit bestand toevoegt, zal de schijf alleen leesbaar zijn inder windows 98, 2000 en XP (het UDF Bestandssysteem wordt gebruikt). Wilt u doorgaan??

  Als ik vervolgens voor ja kies dan staat niet het gehele bestand op de schijf. Ik gebruik hetzelfde programma om mijn laptop en daar krijg ik deze mededeling niet. Een kwestie van instelling??
 • Oude besturingssystemen die geen FAT32 ondersteunen (alleen FAT), kunnen niet overweg met files groter dan 2GB.

  Ik neem aan dat het DVD-tje niet bedoeld is om te draaien onder Win3.x of Win95?
 • Net nieuwe pc, windows xp servpack 2! Blijft vreemd toch?? Misschien een bug in Nero.
  Immers, de laptop heeft net als de pc waar het probleem zich voordoet een bestandssysteem NTFS. Je zou toch zeggen dat het daar dus niet aan ligt. Of maak ik een denkfout. Beide pc's draaien onder XP Home ed. Echter de laptop serv. pack 1, de pc serv. pack 2!!
 • Ik zou me er niet druk om maken … 8)
 • Kun je natuurlijk zeggen van alle problemen die op dit forum worden aangedragen. Beetje flauw.
 • Als het je echt irriteert, zou je 's kunnen kijken naar de versies van Nero op je laptop en desktop, evt. Nero op beide PC's herinstalleren en kijken wat ie dan zegt.

  Maar ik zie het niet als een probleem als je gewoon door kunt gaan na die melding, dus waar praten we over? Dat DVD-tje zal wel leesbaar zijn op elke PC met FAT32 of NTFS bestandssysteem. Boeie.
 • Ik heb net de nieuwste versie van nero geinstalleerd. Zelfde probleem. Vervolgens de film 2,6 GB gebrand met NeroVisionExpress en dat bleek geen probleem. Dit was dus een oplossing!!

  Ik kan de films trouwens wel op de pc's zien maar ik wil deze graag bRanden op een schijfje om de film te spelen in mijn dvd-speler.

  Waarom het nog steeds niet wil met de 'gewone' NeroExpress'??
 • [quote:36595aa718="wim van uden"]
  Ik kan de films trouwens wel op de pc's zien maar ik wil deze graag bRanden op een schijfje om de film te spelen in mijn dvd-speler.
  [/quote:36595aa718]
  Doet ie het niet in de DVD-speler dan? :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.