Vraag & Antwoord

Videobewerking

meerdere afleveringen op 1 dvd met nero vision express 3

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik heb een paar tekenfilm afleveringen die 20 min duren per stuk en wil er graag 8 op een dvd zetten nero verandert automatisch de kwaliteit naar 2537 kbs is dit voldoende? het is namelijk tekenfilm dus niet super uitstekend beeld etc. (gaat om branden op enkel layer dvd)

  of bestaat mischien een lijst van welke bitrates voldoende zijn voor bepaalde series films (richtlijnen)

  en nog 1 vraag bij sommige films/series zou ik graag ondertitels erbij willen zetten maar ook met de functie aan uit dus niet dat ze er vast in zitten bestaat deze mogelijkheid of (met nerovision>?)

  alvast bedankt
 • [quote:e2e34d973c="William_17"]Ik heb een paar tekenfilm afleveringen die 20 min duren per stuk en wil er graag 8 op een dvd zetten nero verandert automatisch de kwaliteit naar 2537 kbs is dit voldoende? het is namelijk tekenfilm dus niet super uitstekend beeld etc. (gaat om branden op enkel layer dvd)

  of bestaat mischien een lijst van welke bitrates voldoende zijn voor bepaalde series films (richtlijnen)

  en nog 1 vraag bij sommige films/series zou ik graag ondertitels erbij willen zetten maar ook met de functie aan uit dus niet dat ze er vast in zitten bestaat deze mogelijkheid of (met nerovision>?)[/quote:e2e34d973c]
  Ik werk ook regelmatig met Nero Vision. Als de kwaliteit terug gezet wordt naar Long Play is de kwaliteit nog steeds vrij goed.

  Wat betreft de ondertitels: dat kan met behulp kan met ffdshow ( zie http://www.weethet.nl/dutch/video_avi2dvd_nerovision2.php voor uitleg ). Voor zover ik weet is hiet niet mogelijk met Nero Vision een keuze te maken of de ondertitels wel/niet weergegeven moeten worden.
  Als iemand weet hoe dat wel mogelijk is met Nero Vision dan hoor ik dat natuurlijk ook graag! :)
 • Misschien helpt dit….

  Bij mijn PCTV pro kan ik de volgende presets vinden voor opname:

  1150kbps @ 352x288 = VCD
  2500kbps @ 480x576 = SVCD
  3500kbps @ 352x576 = DVD long play
  6000kbps en hoger @ 720x576 = DVD
 • met die richtlijnen kan ik wel wat merci

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.