Vraag & Antwoord

Videobewerking

Pinnacle dvd image

Anoniem
Jaap H
6 antwoorden
 • Allo allemaal,

  Ik heb een videobeelden die ik had gemaakt met mijn digitale videocamera bewerkt met Pinnacle studio 9, wanneer ik helemaal klaar was met het berwerken van de stukjes video wou ik ze graag op dvd hebben.

  Maar wanneer ik bij kopje 3 op ''schijf maken'' druk maakt hij geen .iso of zo maar een mapje met 2 .m2v bestanden van ieder 2.4GB en nog wat andere mapjes.

  Weet iemand misschien hoe ik deze op dvd gebrand krijg of wat ik fout doe?(nero,dvd decrypter al geprobeert!)

  Voorbaat dank, Peter
 • Onder: 'settings' (Engels-talige software) kun je nader specificeren hoe je wilt dat Studio te werk gaat. Je kunt daar ook de verkregen bestanden opgeven als te gebruiken om alsnog een dvd te branden.
 • [quote:576992918a="Jaap H"]Onder: 'settings' (Engels-talige software) kun je nader specificeren hoe je wilt dat Studio te werk gaat. Je kunt daar ook de verkregen bestanden opgeven als te gebruiken om alsnog een dvd te branden.[/quote:576992918a]

  Ik kan alleen maar klikken op ''schijf image maken'', Alleen het probleem is dat ik geen raad weet met die image met al die rare bestanden.

  Iemand???
 • Niemand???
 • Heb je je project wel opgeslagen?
  Ik werk veel met pin echter ceze melding is me vreemd.
  Jan
 • [quote:2f9689c55c="dorus"]Heb je je project wel opgeslagen?
  Ik werk veel met pin echter ceze melding is me vreemd.
  Jan[/quote:2f9689c55c]

  Ik heb eens een nachtje zitten zoebatten, en ik heb voor de gein eens een dvd brander aangesloten en nu krijg ik wel een fatsoenlijke image!

  Veel dank iedereen!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.