Vraag & Antwoord

Videobewerking

Na 12 minuten stop

Anoniem
dorus
5 antwoorden
 • Met pinnacle 9.4, een movie box (firewire), pentium 4 3mgh, een draaiende ventilator op mijn processor, 2x512 DDR, stopt de opname van video films er mee (analoog) naar mijn harde schijf na zo'n 12 minuten. Er is dan vast staand beeld.
  Het lijkt een warmte probleem bij zo'n vaste tijd. Iemand ideeen? Of zal ik maar weer eens een grote schoonmaak houden of hoe kan ik zien dat de temp te hoog wordt? Wat zijn gangbare temperaturen? Ik heb ook wel eens een ventilator buiten de kast erop gezet echter dat scheelde niets.

  Jan
 • Hoe groot wordt het bestand dat je aanmaakt? Misschien te groot voor het in gebruik zijnde bestands-systeem: circa 4 GB is het maximum voor FAT32. (Gebruik NTFS om geen last te ondervinden van bestands-grootte restricties.)
 • Dat is allemaal okay
  Hij heeft het nl ook altijd gedaan.

  Jan
 • Een P4 mag meestal zo rond de 65 a 70 graden worden.
  Een p4 heeft een ingebouwde beveiliging, de zogeheten throttle welke gaat werken als de chip te heet wordt.
  Of dat gebeurt kun je controlleren met het gratis tooltje throttlewatch van panopsys: http://www.panopsys.com/Downloads.html
  Je draait het tooltje en tegelijker tijd een stevige benchmark of toploader zoals CPU Burn-in : http://users.bigpond.net.au/cpuburn/
  Je moet bij een HT-P4 overigens 2x het progje parallel draaien om een volledige 100% belasting te krijgen op alle twee de cpu's.

  Je kunt teglijkertijd dan ook een systeem monitor draaien die de temperaturen aangeeft van je cpu,voor hetmeten van cpu(en andere) temperaturen zijn honderden tools, ff googelen en je vind er genoeg, een goede is motherboard monitor van alex kaam.


  Heb je de hele boel al een schoongemaakt?, fan's-voeding(!)-cpufan enz enz…
 • Ik heb wat huiswerk
  Dank

  Jan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.