Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videobewerking

studio 10 i.c.m Hauppage WinTV PVR 150

None
5 antwoorden
  • Op de nieuwe pc van mijn pa (voor specs: zie "specs algemene pc") heb ik Studio 8 geïnstalleerd. Deze herkende bij "opnamebron" de Hauppage WinTV kaart als een opnamebron. Deze kaart heeft nl. een Composiet en S-Videoingang.

    Hierna installeerde ik Studio 10 Plus, maar deze herkent de Hauppage kaart niet!

    Vervolgens heb ik alle mogelijke (nieuwste) drivers van de Hauppage-website geïnstalleerd, zonder resultaat.

    Weten jullie een oplossing? De helpdesk van Pinnacle is te stom om het te snappen :s en bij Hauppage verwijzen ze (eigenlijk wel logisch) weer door naar Pinnacle.

    Ook Powerdirector 3 ziet bij Capture Source geen opnamebron buiten de firewire poort en de webcam.
  • ER is dan vermoedelijk toch iets mis met de installatie van je hauppauge kaart als andere programmas de kaart ook niet zien.

    Test is altijd het progje AMcap van Microsoft, als die de kaart niet ziet of niet kan benaderen of op welke andere manier dan ook niet werkt dan is je kaart niet goed geinstalleerd oid

    AMcap
  • Met die installatie lijkt me niets mis… had de allernieuwste drivers / programma's van de Hauppauge site allemaal geïnstalleerd.

    AMCap geeft bij het opstarten de foutmelding:

    LoadVideoFormat: unable to restore resolution, hr=0x80004005

    Maar herkent vervolgens wel gewoon de Hauppauge kaart als:

    Hauppauge WinTV PVR PCI II Capture

    Maar het stomste is nog dat Studio 8 hem wel herkende en Studio 10 niet. Daar konden ze bij Pinnacle tot op heden geen antwoord voor verzinnen :lol:
  • Tja ik denk dat studio 10 nog wat updates nodig heeft, na installatie kreeg ik de melding dat mijn ati radeon 9200 nieuwe drivers nodig had . Deze melding had een link naar de ati drivers pagina en deze heb ik netjes geinstalleerd.
    resultaat : dezelfde melding dat de drivers geupdate moeten worden.
    Pinnacle Kinderziektes denk ik.
  • Heb inmiddels de patch naar studio 10.1 geïnstalleerd, zonder resultaat…


    Iemand nog een suggestie?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.