Vraag & Antwoord

Videobewerking

mislukt

Anoniem
Double-X
4 antwoorden
 • Ik heb in Premiere een NTSC project opgezet. Mijn video film gecaptured, bewerkt en opgeslagen. Vervolgens moest ik deze film gaan branden met Nero. "Er zit veel NTSC materiaal in deze film", was het commentaar van Nero. Waarvoor wilt u deze film branden? Ik kon kiezen uit een aantal landen. Ik koos Amerika, omdat de film daarnaar toe zou gaan. Alles leek verder goed te gaan en ik de volgende dag, blij dat het gelukt was, de film naar mijn familie in Morton (VS) gestuurd.
  Een week duurde het voordat de film er was. Daar bleken ze de film niet te kunnen zien. "We zien alleen maar een zwart beeld en er gebeurt helemaal niets". Wat kan er mis gegaan zijn ????

  Werner
 • Kan je 'm wel thuis afspelen?

  Het is soms verstandig om het Regio Vrij op te slaan.
  (sommige programma's moet je dan alle regio's selecteren)
 • Ja ik kon de film thuis afspelen, maar de kwaliteit was minder.
 • Ben wat vergeten. Toen ik de film gebrand heb, had ik nog niet het programma "DVD region free" geïnstalleerd. Nu wel. Kan ik proberen de film op dezelfde wijze te branden en wordt deze dan regio vrij ? Immers het programma "Region Free" draait op de achtergrond mee. Of moet ik toch iets doen ???Maar een ander probleem is, dat ik gehoord heb dat maar vier keer te kunnen doen, want dan blijven de instellingen op de brander bewaard zoals ze dan staan. Weer een probleem…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.