Vraag & Antwoord

Videobewerking

Betere kwaliteit+ondertitels

Anoniem
Johnny321
3 antwoorden
  • Ik heb een paar films waar de kwaliteit niet echt super van is. Het zijn .avi bestanden kan ik de kwaliteit hiervan beter maken? En hoe zet ik ondertitels 'vast' onder een film. Ik heb met het prog subsync ondertitels onder films gezet, maar ik kan ze alleen met ondertitels in dat prog afspelen, maar hoe zet ik ze met ondertitels op dvd?
  • [quote:5618642faf="Screen"]Ik heb een paar films waar de kwaliteit niet echt super van is. Het zijn .avi bestanden kan ik de kwaliteit hiervan beter maken? En hoe zet ik ondertitels 'vast' onder een film. Ik heb met het prog subsync ondertitels onder films gezet, maar ik kan ze alleen met ondertitels in dat prog afspelen, maar hoe zet ik ze met ondertitels op dvd?[/quote:5618642faf]

    Wat je ook doet iedere bewerking die je doet is een "generatie "verder van het origineel, oftewel ieder extra compressieslag zal de kwaliteit verschlechteren. beter zla het nooit worden minder wel.
  • Kijk op www.solarweb.nl bij de FAQ. Daar vind je verschillende handleidingen over hoe je het met ondertitel op dvd moet branden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.