Vraag & Antwoord

Videobewerking

Prbleem met synchronisatie .srt

Anoniem
Johnny321
3 antwoorden
 • Hallo,

  ik heb dus een filmpje op me computer staan (Xvid) en daar een apart .srt bestandje bij. Maar nu was de ondertiteling totaal niet synchroon met de film dus ging ik even kijken met SubSync.

  De film is in 2 delen gesplitst en bij het eerste deel voerde ik bij de eerste regel de starttijd in en bij de laatste regel de starttijd en toen op 'stretch'. Dit werkte geweldig want ik kon gelijk de film kijken met goede ondertiteling.

  Maar dit moest dus ook met het 2e deel gebeuren. Ik haalde eerst nog wat tekst uit het 1e srt-bestandje, wat eigenlijk bij het 2e srt-bestandje moest, en plakte dat dus bij de 2e. Maar nu komt het probleem:

  Ik haalde dat 2e srt-bestandje naar SubSync, en wou hetzelfde doen als bij het eerste deel van de film. Dus weer begin tijd van de eerste en laatste zin invoeren en dan op stretch klikken. Maar nu staat de 1e en laatste tijd dus wel goed, maar daartussen staan allemaal vreemde tijden. Er staan opeens allemaal minnen voor de tijden, bijv: -04:52:15,677. Dit is vreemd want het deel duurt ook helemaal niet bijna 5 uur.

  Dus, aan jullie de vraag:

  Kunnen jullie me helpen?
 • Op internet zijn heel veel ondertitels te vinden, verschillende per film. Kijk eens of je geen synchroom lopende kunt vinden. Dat scheelt je een hele hoop werk.
 • der is geen enkele goede .srt te vinden, dus denk ik dat ik maar een andere film-versie moet nemen :( zonde want dit was een erg mooie kwaliteit.

  Er bestaat geen andere manier om het goed te krijgen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.